LES FADES ENS PARLEN DE…LA SOLIDARITAT, d’Aleix Cabrera

Les fades ens parlen de… La solidaritat

Per a infants a partir de 3 anys

La protagonista d’aquest conte, la fada Ocladia, cau malalta i tot el bosc, fades i animals, es mobilitzen per aconseguir el remei que l’ha de guarir.

Aprèn el valor de la solidaritat i descobreix el món màgic de les fades i la natura.

La Col·lecció Les fades ens parlen de… inclou la generositat, l’amistat, gratitud, autoestima, coratge, humilitat, responsabilitat i solidaritat.

Fades, ocells, abelles, cuques de llum, granotes, esquirols i fins i tot un ós es mobilitzen per aconseguir salvar la Fada Ocladia.

Aquesta és la història de la solidaritat i la cooperació. El treball en equip és el que funciona millor. Una recomanació molt útil als temps actuals.

La olor de gessamí i magnòlia barrejats per a suavitzar el gust del nèctar vital. Mmmmm, quin aroma tan dolç i, si afegim el món de color de les il·lustracions, tenim una combinació molt agradable pels sentits.

És una història tendre de treball i esforç. A qualsevol nen se li acudiran moltes més idees per a poder ajudar aquesta fada tan treballadora.

Animem als nens a col.laborar! Fomentem el treball en equip i l’esperit solidari. Aquest conte és una bona manera de començar.


Aquesta història es pot explicar a partir de 3 ó 4 anys, doncs la il·lustració ho permet. El color i animació són molt adequades per aquesta edat. Grans somriures i colors molt vius que transmeten un esperit positiu als nens i també als adults que estan explicant el conte.

Les fades ens parlen de… és una sèrie de 8 contes on la protagonista és una de les vuit fades que completen tota la història.

Cada un dels contes destaca un valor: generositat, amistat, gratitud, autoestima, coratge, humilitat, responsabilitat i solidaritat.

Al final del conte hi ha contingut addicional on hi trobareu curiositats sobre la natura, les fades i el valor tractat a cada conte.

Autor: Aleix Cabrera
Il·lustrador: Rosa M. Curto
Editorial: Susaeta Ediciones
ISBN: 9788467709056
Número de pàgines: 36
Versió Català: Susaeta Ediciones; ISBN: 978-84-677-0909-4MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.