L’AMIC IMAGINARI

Skeleton Keys. L’amic inimaginari , una divertida història sobre els amics imaginaris

Per a infants a partir de 10 anys

Tens un amic imaginari? Descobreix un guardià extraordinari capaç d’obrir amb els seus dits les portes del cor.

Skeleton Keys és la combinació perfecta de fantasia i aventures del dia a dia, ideal per a joves intrèpids, que creguin en la màgia i en mons imaginaris.

amic imaginari

El protagonista és un esquelet. Té les claus a mons extraordinaris als seus dits. Mitjançant l’humor intel·ligent, l’autor britànic, Guy Bass, ens presenta aquest personatge que té tot el necessari per convertir-se en l’heroi de tota una generació.

Ei, ei, ei. Em dic Skeleton Keys i els meus dits fantabulosos obren les portes dels mons més recòndits. Deixa’m que t’expliqui el curiós cas d’en Ben Bunsen i el seu amic… ehem, inimaginari. Sí, inimaginari.

Aviat descobriràs a què em refereixo. Prepara’t per conèixer monstres temibles i pirates centenaris: la història més increïble que hauràs sentit mai.

En aquesta història coneixerem en Ben Bunsen, un nen què, malgrat que li costa fer amics, té una gran imaginació. En Ben no s’ho pot creure quan en Gorblimey, el seu amic imaginari, es torna inimaginari. És a dir, real! Aviat, en Ben coneixerà Skeleton Keys, el guardià dels mons imaginaris, el qual està convençut què en Gorblimey és una amenaça i l’han de fer caure en l’oblit.

Però el que el Skeleton Keys no sap és que aquest no és l’amic inimaginari més perillós que hi ha al poble…

Prepara’t per conèixer monstres temibles i pirates centenaris: la història més increïble que hauràs sentit mai.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.