LA MOLINA AVENTURA PARC, A LA CERDANYA


La Molina Parc Aventura
Aventura al bosc gaudint de la natura

Parc Aventura et garanteix la diversió i l’emoció amb els seus circuits instal·lats als arbres: l’objectiu serà anar superant-se tot passant per tirolines, ponts tibetants, lianes, salts de Tarzàn, passarel·les, xarxes, escales, túnels, estreps, surf… i així fins més de 30 jocs diferents, de major i menor dificultat.

Hi ha circuits per a totes les edats:

Verd (circuit infantil) per als més petits (13 Jocs diferents). De 4 a 7 anys i fins una alçada màxima de 1,30 m. És l’aventura dels nens acompanyats per un adult.

Els circuits Blaus per a tota la família (16 Jocs diferents). A partir de més de 7 anys i 1,20 m d’alçada mínima. Es recomana que els menors de 10 anys vagin acompanyats d’un adult.

Els circuits Vermells per als més intrèpids i atrevits (17 Jocs diferents) .A partir de més de 12 anys i 1,45 m d’alçada mínima. Es recomana que els menors de 12 anys vagin acompanyats d’un adult.

Parc Aventura t’ofereix una activitat plena d’emocions, diversió i seguretat per a totes les edats.

Tu gaudeixes de la teva pròpia aventura de forma autònoma.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

La Molina, Aventura Parc

Estació d’esquí La Molina
Parking zona telecabina
Alp 2500

Comarca:

Cerdanya
Latitud i Longitud:
42.334327, 1.930117
Telèfon:
616 554 039
Web:
http://www.lamolinaparcaventura.com/

Com Arribar-hi