GOT DE FANTASIA


Contenidor de records, secrets …i il.lusions

Podem fer collarets, polseres, anells … però també podem decorar diferents objectes d’una manera molt fàcil i vistosa amb les boletes que molts cops ens regalen per a fer “joieria” per a nenes.

 Us donem una idea molt senzilla (en aquesta ocasió us proposem decorar un got de plàstic d’un gelat demanat en un restaurant), però que podeu aplicar a molts altres objectes que tingueu a casa, com per exemple una botella de plàstic o de vidre,  qualsevol altre tipus de got o pot que tingueu a casa, una capsa de fusta o cartró …

 Agafeu el got (o l’objecte que hàgiu triat per fer l’activitat) i li poseu pega per tots els costats. A partir d’aquí en compte, ja que l’haureu d’agafar per les puntes, amb les dues mans, per no tacar-vos els dits de pega.

Passeu l’objecte untat de pega per sobre les boletes que tindreu escampades damunt d’un paper. Arrebosseu bé el got i, quan estigui ben recobert, deixeu-lo assecar.

I ja està! Veieu que fàcil!

Ja teniu un preciós got de fantasia que us podrà servir per a posar-hi qualsevol cosa o secret o, simplement, per decorar la vostra habitació.

 

QUÈ NECESSITEM? 

– Boletes, purpurina o diferents boletes que tingueu per fet collarets

– Un got o altre recipient

– Pega

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page