ROSA DE SANT JORDI

Una rosa de paper per al dia del llibre

La diada de Sant Jordi és el dia de la rosa, així que us proposem que en feu una de ben bonica. Aquesta no farà olor, però qui la rebi la podrà guardar durant molt de temps.

sortir-amb-nens-rosa-de-sant-jordi-amb-nensAgafeu el paper Pinotxo de color vermell i el talleu creant fulles d’uns 30 o 35 cm.

N’agafeu 6 o 7 i les col·loqueu una a sobre de l’altra. Comenceu a plegar-les com si volguéssim fer un acordió. Feu tants plecs com doni la llargada dels papers.

Quan ja estigui tot plegat, agafeu el filferro que ens servirà per fer la tija. El plegueu just a la meitat del paper i el comenceu a enrotllar per tal que quedi fixat.

Retallem les voreres dels papers encara plegats.

Ara ja podem començar a obrir els “pètals” de la rosa. Obriu cada una de les parts com si fossin ventalls i després comenceu a separar les fulles de paper cap amunt.

Veureu com la rosa va prenent forma i volum.

Per últim, preneu una mica de paper de color verd i folreu la tija de filferro (així ens quedarà molt més bonica i protegida).

sortir-amb-nens-com-fe-una-rosa-per-sant-jordi-amb-nensAmb la rosa ben oberta, de sobte, semblarà que hagi arribat la primavera a casa vostra!

.

..

sortir-amb-nens-com-fe-una-rosa-per-sant-jordi-amb-nens

QUÈ NECESSITEM?

sortir-amb-nens-com-fe-una-rosa-per-sant-jordi-amb-nens

– Paper Pinotxo de color vermell i verd
– Tisores
– Filferro

sortir-amb-nens-com-fe-una-rosa-per-sant-jordi-amb-nens

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page