4 PARCS INFANTILS A GRANOLLERS

parcs infantils a Granollers

Els quatre parcs infantils imprescindibles per visitar amb nens i nenes a Granollers!

Si viviu o visiteu Granollers i teniu nens i nenes petits, això us interessa, i molt! Perquè en aquest municipi trobareu diferents parcs on escollir on passar una estona, o tot el dia, amb els vostres fills i filles! Tobogans gegants, zona de pícnic, gronxadors, petits estanys i molta fauna i flora són algunes de les coses de què gaudireu. Des de Sortir amb nens us recomanem aquests quatre parcs infantils a Granollers!

 

Tots aquests parcs són especials! El parc Torras Villà és el més antic de Granollers, el parc del Congost és el que té la zona de jocs més gran, el parc del Lledoner és el més gran i el parc del Puig de les Forques és el més alt del municipi.

Parc del Congost

El parc del Congost està ubicat al passeig Fluvial al marge esquerre del riu Congost, tal com indica el seu nom. I parlem del parc que té la zona de jocs més gran de tot Granollers! Està format per dues zones de jocs. Una d’elles, la més nova, amb grans torres de fusta i tobogans, perfectes per jugar als indis! I just al costat amb una petita zona infantil.

A l’altre extrem del parc també hi trobareu una zona de jocs més petita i adreçada a nens i nenes més petits.

parcs infantils a Granollers

 

Al parc del Congost també hi trobareu llargs camins de sorra que connecten les dues zones de jocs, amb àrees de pícnic, zona d’esbarjo per a gossos, i una gran varietat d’arbres i flors per gaudir de les olors i la vista!

parcs infantils a Granollers

Coneixeu tota la informació sobre el parc del Congost!

 

Parc Torras Villà

El parc de Torras Villà és el més antic de Granollers, creat l’any 1974! Així que bona part de Granollers hi ha jugat i somiat aquí. És bonic, oi que sí?

Aquest parc té una zona de jocs per a nens i nenes de 2 a 12 anys amb gronxadors, espais per a fer equilibris, per escalar, i un tobogan gegant!

parcs infantils a Granollers
També hi trobareu un petit estany i zones precioses on gaudir de la natura que us envolta. De fet, en aquest parc hi ha més de 300 espècies diferents d’arbres, com la surera de la Xina, magnòlies, alzines, oliveres, pi pinyer, roure australià… Un espai únic a tota la ciutat!

parcs infantils a Granollers

Trobeu tot el que podeu veure al parc Torras Villà!

 

Parc del Lledoner

Us presentem el parc més gran de Granollers! El parc del Lledoner té 70.000 m2 amb zones de parcs infantils però també amb zones de pícnic, espais per passejar i anar en bicicleta, bancs on descansar i molta natura i arbres a tot arreu!

parcs infantils a Granollers

 

Les zones de jocs tenen un munt d’opcions per a nens i nenes de totes les edats, amb gronxadors, casetes, tobogans i fins i tot una tirolina.

parcs infantils a Granollers

Mireu tot el que trobareu al parc del Lledoner!

 

Parc del Puig de les Forques

El parc del Puig de les Forques és el més alt de Granollers, i ens ofereix una vista espectacular 360º de la ciutat! Però també de Montserrat, el Montseny, la Serralada de la Marina, Sant Llorenç del Munt i els Cingles de Bertí.

És un dels parcs més tranquils de Granollers per desconnectar enmig de la natura. També té una pista de bàsquet i una zona infantil amb gronxadors i una estructura per escalar i balancejar-se.

parcs infantils a Granollers

Trobeu tot el que us espera al parc del Puig de les Forques!

 

Si això us ha semblat poc, no us perdeu tots els parcs que us esperen per Barcelona i rodalies! Amb els millors tobogans gegants de les comarques del Barcelonès, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Baix Llobregat i l’Alt Penedès. El que us queda més a prop de Granollers és el del parc de la Serreta a Cardedeu, però hi trobareu molts més. No us en perdeu ni un!

MÉS INFORMACIÓ

Més informació