3 PLANS GRATUÏTS PER FER EN FAMÍLIA

Completeu 1 dels 3 plans i guanyeu un premi!

El portal d’experiències Fent País us presenta tres propostes gratis per fer amb els més petits de casa i que també podeu trobar al portal de l’Agència Catalana de Turisme.
A més, si completeu només un dels 3 plans, tindreu premi segur!

De vegades, viatjar amb canalla es pot fer feixuc, sobretot quan volem fer una visita que no és del seu interès.​

Per no acabar tots enfadats, el millor és buscar activitats que es puguin fer durant la ruta.

Avui us portem aquestes activitats perquè, a banda d’entretenir-se, aprenguin un munt de coses!

 

Gimcana per a petits aventurers a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró

De què tracta?

El Xalarí i la Xalarina són els protagonistes de les gimcanes que podeu fer en aquests 3 municipis del Baix Empordà. El mecanisme és senzill: amb l’ajuda d’un plànol, on hi ha unes pistes enigmàtiques, cal resseguir una desena de punts a cada nucli.

 

Què heu de fer?

Només cal que us acosteu a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro i demaneu el plànol. Està oberta tot l’any de dilluns a diumenge de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h.

➡️​ Podeu aprofitar la vostra escapada i fer nit al Càmping Riembau de Platja d’Aro, de 1a categoria i que centra els seus esforços en el turisme familiar.

 

Mini detectius a la Vall de Camprodon

De què tracta?

Últimament, han vist un animal molt estrany passejant-se pels carrers d’aquest poble del Ripollès. Al moment de descriure’l no s’arriba a cap acord, mai s’havia vist una cosa així! Cada part del seu cos és d’un animal diferent! Ajuda a la Laia, el Pol i en Ruc a resoldre aquest misteri!

 

Què heu de fer?

Recolliu el llibret a l’Oficina de Turisme de Camprodon o imprimiu-lo

 

​​​➡️​​ I si voleu descansar envoltats d’un paisatge increïble, feu-ho a Casa Etxalde, un preciós casalot construït a principis del s. XX.

 

Aventura’t al joc de les 3 cultures a Tortosa

De què tracta?

Ompliu el Passaport de les Cultures trobant els diferents personatges a través de les pistes que us facilitaran. Una activitat localitzada als peus de la muralla del Castell de la Suda.

 

Què heu de fer?

Aneu a l’Oficina de Turisme de Tortosa i demaneu la fitxa.

Està oberta tot l’any de dilluns a dissabte de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 18.30 h i diumenge de 9.30 h a 13.30 h.

 

➡️​ I si us heu quedat amb ganes de més, acosteu-vos a MónNatura Delta de l’Ebre, un centre de natura perfecte per visitar en família.

 

Quin és el premi?

Completeu una de les 3 activitats, omplint la fitxa o passaport que us entregaran a cada municipi, i feu-lo arribar a Fent País mitjançant AQUEST FORMULARI.

Us faran entrega d’una entrada familiar per visitar La Manreana, una granja – escola de Juneda, on podreu descobrir més de 50 espècies d’animals i gaudir de tot l’exterior de la casa: zona esportiva, d’esbarjo i l’hort. Una autèntica jornada de camp!

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.