QUÈ POTS FER AMB NENS A TOSSA DE MAR?

tossa de mar

Un destí de turisme familiar

Tossa ha estat tradicionalment una destinació de turisme familiar, un lloc tranquil on les famílies amb nens s’hi troben a gust.

Per tal de mantenir aquesta tradició i ajudar-vos a aconseguir que vosaltres i els vostres fills passeu unes bones vacances a Tossa, volem suggerir-vos algunes activitats i alguns indrets especialment indicats pels vostres fills.


PUBLICITATSi teniu pensat anar a la platja, us recomanem dos indrets que queden arrecerats i que tenen poca fondària: el primer és el lloc conegut com “sa banyera de ses dones”, una petita cala enganxada a l’extrem nord de la platja de la Mar Menuda

I l’altre és el que nosaltres anomenem “es Racó”, que és la zona de la platja Gran situada just a sota de les muralles.


Relacionat amb el mar i la platja hi ha algunes activitats que podeu fer aquí amb els vostres fills, com per exemple una excursió en els vaixells amb el fons de vidre, que permeten observar el fons del mar i entrar en algunes coves de la costa;

tossa de mar

També podeu llogar un patí (només si fa bona mar) i donar unes voltes per la badia o per la zona de “ses Illetes”, situada just darrera de la platja de la Mar Menuda; o de cares als fills adolescents, portar-los a fer una excursió amb el vaixell “Splash”, que és tota una aventura!

Si preferiu passejar, us recomanem el Parc de Sa Riera. No és lluny del centre, és molt tranquil, té moltes zones amb ombra, que a l’estiu s’agraeix, i un petit estany artificial alimentat amb aigua reciclada on hi viuen ànecs i altres aus aquàtiques.

tossa de mar

Aquest recorregut també el podeu fer en bicicleta i gaudir d’un autèntic dia d’aventures. A més, així podeu visitar el parc sencer.

 

També podeu fer una excursió pel poble amb el “carrilet”, que fa un recorregut pel poble d’una durada aproximada de mitja hora.


Trobareu gronxadors pels petits a prop de la platja Gran, a la zona del Mas Font, al costat de la zona esportiva i al Parc dels Terrassans.

En cas de mal temps o de voler provar una altra activitat, podeu anar a la piscina coberta municipal, on hi ha dues piscines climatitzades, una d’elles de poca fondària.

Al costat de la piscina també hi ha dues pistes de pàdel que poden ser una bona opció pels nens una mica més grans. També per a ells us recomanem una visita a la Bolera, on podran jugar unes partides a bitlles.

Si voleu realitzar una activitat de caire cultural us recomanem que els porteu a fer un recorregut pel recinte emmurallat de la Vila Vella, la icona principal de Tossa de Mar. Va ser construït al segle XIII i està format per un conjunt de torres. De fet, és l’única població medieval fortificada que queda al litoral català.

 

Un altre lloc històric és la Torre Des Moros, una antiga torre de vigilància de dos plantes restaurada fa uns anys i des d’on es poden veure unes vistes increïbles d’aquesta localitat costanera.

 

La millor manera d’acabar és fent una visita al Far de Tossa, avui convertit en un centre d’interpretació de fars, adequat i instructiu per a tots els públics.


A les rodalies de Tossa trobareu alguns parcs i instal·lacions especialment pensats per nens grans i petits, on podeu passar-hi un matí, una tarda o tot el dia. Entre ells hi ha Marineland, Water World o el Gnomo Park.

MÉS INFORMACIÓ

Oficina de Turisme de Tossa de Mar

Av. del Pelegri, 25 - Edifici La Nau17320 Tossa de MarGirona
Telèfon:
972 340 108
E-mail:
info@infotossa.com
Web:
http://www.infotossa.com/?#

Més informació

Font/copyright: Oficina de Turisme de Tossa de Mar.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.