ELS MILLORS LLIBRES PER A NADONS

els-millors-llibres-per-a-nadons

Els millors llibres per a que els nadons llegeixin

Llegir és una de les activitats més recomanades pels nens. A més a més, aporta molts beneficis per a la seva educació. Si aconseguim que llegeixin i que els hi agradi, ja és un punt guanyat! Però per a aconseguir-ho cal que els introduïm a la lectura des de ben petits. Per això, des de Sortir amb nens us recomanem els millors llibres per a nadons.

els-millors-llibres-per-a-nadons

Llibres tous

Els nens han d’iniciar-se amb els llibres tocant-los! Descobrir el món jugant amb els llibres i explorant el seu tacte és la millor manera de cridar l’atenció del nadó.

Aquesta petita col·lecció de 6 llibres obre el món dels animals per als nens, i ho fa en anglés! És la millor manera de començar a aprendre sobre el món i també sobre un altre idioma.

llibres per a nadons

Una altra manera d’aprendre sobre animals és amb un llibre tou que permeti als més petits no només veure’ls, també tocar aquests animals i percebre millor les seves formes. Descobreix les cues dels animals AQUÍ

llibres per a nadons

My Quiet Book‘ combina aprenentatge amb material de tot tipus per millorar la cognició dels petits: llaços, botons, cremalleres… I a més es pot transportat com si fos un petit maletí!

llibres per a nadons

➡ Més informació: On podem comprar My Quiet Book?


PUBLICITATLlibres amb textures

Aquests tipus de llibres milloren l’aprenentatge dels nens gràcies al tacte i forma dels dibuixos. Ajuda a que es formi el seu primer vocabulari més fàcilment!

llibres per a nadons

Compra el llibre  Aprende tocando…Los colores y las formas

Compra el llibre Aprendre tocando…Las palabras

 

Llibres que ajuden als sentiments

La infància és una etapa on els nadons moltes vegades no són conscients dels seus propis sentiments, tot és nou per a ells! Amb llibres infantils poden començar a aprendre com gestionar les seves emocions.

I un exemple és aquest llibre, ‘Garabatos con feeling’, que utilitza els primers dibuixos dels nens per interaccionar amb els seus sentiments.

llibres per a nadons

➡  Compra el llibre Garabatos con feeling

‘Tots els petons’ parla d’amor i tendresa per a que els més petits comencin a entendre el concepte de l’estima. N’hi ha petons de tot tipus! Gegants, grans i de més petits.

I la història de l’estima continua amb les aventures d’en Tonet a ‘Tots els petons del món‘. Quants tipus de petons n’hi ha? Com són? Què signifiquen per als nens? Una manera diferent per a comprendre el significat de l’amor!

llibres per a nadons

Compra els llibres Tots els petons i Tots els petons del món

 

Llibres per aprendre

Pels nadons pot ser més fàcil aprendre determinades coses si ho veuen a un llibre. Vestir-se, dormir, anar a fer pipi… Els hi hem de crear aquesta rutina, i si ho veuen amb imatges i dibuixos és més fàcils per a ells!

llibres per a nadons

➡ Compra el llibres perquè aprenguin a vestir-se o a anar al bany AQUÍ

Llibres interactius

Poder interactuar amb els llibres ajuda als nadons a divertir-se i entretenir-se alhora que aprenen, ja sigui mossegant, escoltant, tocant…

Amb ‘El Libro de Trompa‘ els petits aprendran millor com es la vida dels animals, perquè s’ho explicarà i cantarà un elefant!

llibres per a nadons

Altres llibres permeten que el nadó aprengui alhora que mossegui, en una edat en la que sabem que és molt important pel benestar i comoditat del nen.

llibres per a nadons

Compra els 6 llibres AQUÍ per a infants de 3 a 24 mesos.

 

Llibres per a la banyera

Aprenem a la banyera! I què millor que fer-ho sobre els peixos i la vida al mar. Aquest llibre tou i impermeable ensenya els nombres, colors i formes dels peixos.

llibres per a nadons que poden anar a la banyera

I com que a la banyera també es juga… Aquest llibre incorpora joguines! El nadó es banyarà i jugarà alhora.

llibres per a nadons

➡ Compra el llibre papallona

Llibres amb sons

Els llibres amb sons aumenten la capacitat auditiva dels nadons i ajuda a millorar la seva memòria i el seu aprenentatge. A més a més, sempre és millor aprendre amb música!

El llibre musical de ‘Primeras Canciones’ repasa contes i cançons tradicionals.

I la ‘Cucamona’ és un llibre de tela amb formes, figures i molts sons!

llibres per a nadons

Compra “Cucamona” AQUÍ

 

Llibres amb colors

Als nadons els hi agraden més les coses amb colors! Així que millor tenir llibres amb mols molts colors, i si hi poden pintar i experimentar amb les pintures molt millor! Aquest és un exemple d’un llibre de colors, es pot rentar i és segur, fet per a que els nens aprenguin i es diverteixin amb els colors.

llibres per a nadons

Compra el  llibre de colors.

 

Llibres amb lletres

Hem après sobre animals, colors, música… I les lletres? Doncs també són molt importants per a que els nadons comencin a familiaritzar-se amb les lletres i, per tant, les paraules.

llibres per a nadons

Compra els llibres amb lletres!


PUBLICITATEstigues informat de les activitats familiars a Catalunya amb Sortir amb nens

Subscriu-te al butlletí de “Sortir amb nens” i cada setmana rebràs al teu correu les millors propostes per passar el cap de setmana amb els teus fills.

T’informem de les activitats familiars que pots fer amb nens.
Perquè sempre sàpigues on anar i què fer amb nens!

Perquè no et perdis res!

En omplir aquest formulari, accepto rebre les newsletter de Sortir amb nens, d’acord amb la política de protecció de dades política de privadesa.

Idees, plans i activitats setmanals per fer en família.

He llegit i accepto la polí­tica de privadesa

En qualsevol moment, podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les teves dades a través del mail info@sortirambnens.com Des de Sortir amb nens tractarem la teva informació amb respecte segons marca el nou reglament General de Protecció de dades (RGPD). Així, acceptes que podrem processar la teva informació d’acord amb aquests termes.


Les nostres idees per sortir amb els nens!

Estem molt contents d’anunciar-te la nova REVISTA PREMIUM de Sortir amb nens.

La revista té un preu de 2,5 euros!

COMPRA LA REVISTA DE SORTIR AMB NENS AQUÍ

Una guia on trobaràs més d’una trentena d’activitats per fer amb nens a la província de Barcelona.

  • Sortides a la natura
  • Sortides culturals
  • Museus
  • Coves
  • Parcs
  • Espais amb animals
  • Castells
  • Espais esportius
  • I molt més