ELS CONTES D’EN FERMÍ I LA VALENTINA

Els ratolinets més entremaliats de Mas Casablanca

Edicions Casablanca ofereix una col·lecció de contes que explica tot allò que passa al món de pagès, concretament a Mas Casablanca, a Taradell. Podreu visitar Mas Casablanca i descobrir  com es viu i es treballa en una casa de pagès. Podreu tocar els animals i conèixer com tenir-ne cura. Els contes d’en Fermí i la Valentina s’hi inspiren i us encantaran.

contes d'en fermí i la valentina

Són contes per mirar, amb il·lustracions molt pensades per infants que encara no llegeixen.

Són contes per explicar, ja que s’hi adjunta un petit manual per a pares/mares i educadors/es on es
donen les eines per interpretar les il·lustracions.

contes d'en fermí i la valentina

Són històries per llegir, amb una trama argumental amena i enriquidora que anima a la lectura als infants que comencen aquest camí i descobreix un món nou als que ja llegeixen.

contes d'en fermí i la valentina

Els contes estan protagonitzats per en Fermí, un ratolí de camp coneixedor de tots els racons de l’entorn rural i dels que hi viuen, i la Valentina, una ratolina de Barcelona amb moltes ganes d’aprendre tot el que hi passa.

 

Basats en el tragí diari de la masia real (el Mas Casablanca) i amb dibuixos hiperrealistes, els contes ens expliquen els canvis que es produeixen a la natura i la incidència que aquests tenen en les feines del camp, a l’hort i a la granja.

contes d'en fermí i la valentina

En tots els llibres hi trobem el text de la història en lletra d’impremta; les paraules clau, en lletra de pal i el peu de totes les il·lustracions, en lletra lligada.

Consulteu tota la col·lecció de Llibres d’en Fermí i la Valentina

 Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.