ELS MILLORS LLIBRES SOBRE CARNESTOLTES

Els millors llibres sobre Carnestoltes per llegir amb els infants

Ja arriba el Carnestoltes! Un rei molt típic a Catalunya que ens porta l’esperat carnaval amb les disfresses, l’alegria i les tradicions. Però d’on venen aquestes tradicions? I qui és el rei Carnestoltes? Són qüestions que s’han de saber! I per això des de Sortir amb nens hem preparat una llista amb els millors llibres sobre el Carnestoltes, per llegir i gaudir amb els més petits.

Carnaval al zoo

Fer l’animal és ideal per Carnaval!

Una divertidíssima història dels mateixos personatges de l’àlbum Dents bestials. Què ha passat que sembla que en aquest zoo tots els animals estan canviats? Que potser han intercanviat papers? O bé han fet unes disfresses molt divertides?

millors llibres sobre CarnestoltesEl rei Carnestoltes amb adhesius

Quina història tan divertida la del Rei Carnestoltes! I aquí descobrim qui és i els seus orígens alhora que juguem amb adhesius i estimulem la imaginació dels petits.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

El rei Carnestoltes

I si ho fem amb adhesius, també tenim l’opció de pintar, és clar! En aquest llibre per pintar descobrim tots els personatges que envolten la vida del Rei Carnestoltes alhora que hi afegim una mica de color a les robes, les cares i tota la diversió que hi amaguen.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Pinta i escriu Carnestoltes

En aquest petit conte sobre el Carnestoltes, la Vella Quaresma i el carnaval, pintem i també escrivim. Una història en la qual descobrim la vida de tots els personatges però també practiquem l’escriptura dels nostres fills.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Disfressa de princesa

El Carnaval i l’època del Carnestoltes també són temps per disfresses boniques, com les disfresses de princeses! I més quan les podem vestir nosaltres mateixos amb un munt d’accessoris i adhesius.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Crea les teves màscares

I si ens ve de gust ser un pirata? O una bruixa? O bé un gran monstre! Doncs amb aquest llibre de retallables i adhesius ens podem disfressar del que vulguem i fer totes les màscares que més ens agradin.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

 Carnaval i el Rei Carnestoltes

Vols conèixer els secrets del Rei Carnestoltes? I de la festa del carnaval? I de per què ens disfressem? Doncs tot això ho descobrirem en aquest llibre! On repassarem la història d’aquest rei tan divertit amb uns dibuixos ben bonics.

millors llibres sobre Carnestoltes

  

Visca el Carnestoltes

Aquest llibre és el conte perfecte per a descobrir i repassar les tradicions del Carnaval i del Rei Carnestoltes i, a més a més, practicar la lectura amb els nens més petits. Amb il·lustracions precioses i amb lletra de pal i lligada.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Ens disfressem per Carnaval

En aquest llibre el Patufet ens continua ensenyant les tradicions catalanes d’una manera divertida, i ara toca el carnaval i el Carnestoltes! Però hem d’anar amb compte, perquè hi ha una dona que vigila i posa molt d’ordre.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Carnestoltes, què celebrem?

Aquest bonic llibre ens combina il·lustracions precioses amb fotografies per tal de mostrar les nostres tradicions principals En aquest cas, ens assabentem de la tradició del Carnestoltes i del carnaval viatjant a través de les imatges.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Carnestoltes al jardí

El Carnestoltes arriba fins i tot al nostre jardí! I allà també ho celebren, tots els bitxos i insectes hauran de tenir un paper clau perquè tota la festa vagi bé. I potser troben una mica complicat fer de perruquera, forner o pintor per primera vegada.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Celebrem Carnestoltes

Aquest llibre ens explica la il·lusió dels més petits en preparar-se i celebrar la festa del Rei Carnestoltes. I a més a més, ho fa d’una forma especial amb petits versos aptes per a nens més petits amb la lletra de pal i lletra lligada.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

El meu primer llibre de Carnestoltes

Un llibre perfecte per començar a explicar als nens més petits la història i la tradició del rei Carnestoltes amb tota la diversió, les disfresses i el carnaval. Ideal per a escoles bressol i per a llegir i aprendre alhora.

millors llibres sobre Carnestoltes

 

Carnestoltes

Aquest llibre sobre el Carnestoltes ens explica el regnat d’aquest gran rei, que tot i durar poc, és molt divertit i intens! Fins que arriba una vella, la vella Quaresma. Què passarà doncs?

millors llibres sobre CarnestoltesEscrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.