MATERIAL ESCOLAR – LA TORNADA A L’ESCOLA

Material escolar necessari per la tornada a l’escola

Preparem la tornada a l’escola! Renovem el material escolar que han de portar els nens i nenes a l’escola. Aquí et donem un llistat amb els imprescindibles!

material escolar

 

Llapis, gomes, maquinetes

Els llapis, gomes i maquinetes són els primers materials que tot nen i nena ha de tenir al seu estoig. Bàsicament són els principals per dur a terme qualsevol activitat a l’escola.

 

Colors, retoladors, ceres, aquarel·les

Els colors, mai poden faltar! I com més, molt millor. Perquè així els més petits poden gaudir d’exercicis complets sense haver-se de preocupar de si tenen o no tenen suficients colors. Estimulen la imaginació!

 

Retoladors metàl·lics

Si al teu fill o filla li agraden els colors cridaners, també poden complementar les seves notes o activitats de l’escola amb retoladors metàl·lics. Aquests tenen molta més variació i a més són molt brillants per destacar textos.

 

Calculadora

La calculadora és una eina bàsica per les matemàtiques, sobretot si parlem d’estudiants d’ESO o Batxillerat, quan la complexitat de les operacions fa que sigui molt necessària.

material escolar

 

Grapadora, tisores, celo

Si els nens i nenes han de fer activitats i molts treballs a casa, materials com la grapadora, les tisores o el celo són també molt necessaris. D’aquesta manera, no cal que vagin expressament a imprimir o grapar el seu treball.

 

Cola blanca, pegament en barra

A primària, el pegament en barra o la cola blanca són també molt necessaris, i també pels estudiants d’institut que facin arts plàstiques. Sempre va bé tenir-ne a l’estoig per si de cas!

 

 

Compàs

El compàs és un material que serveix per a més d’una assignatura: matemàtiques, arts plàstiques, geografia… S’ha de tenir! El seu us és múltiple i molt necessari.

 

 

Pissarra magnètica

De ben segur que els nens i nenes, i fins i tot els pares i mares, necessiten un bon calendari on anar apuntant els plans, deures, activitats extraescolars… I la part bona de les pissarres magnètiques és que es poden col·locar a gairebé qualsevol lloc i són ben fàcils per escriure i esborrar.

 

Pissarra i guixos

I si el que volem és que els nostres fills i filles practiquin els seus exercicis, cal·ligrafia o els seus dibuixos a una escala més gran que al paper, poden tenir una pissarra tradicional amb guixos de colors.

 

Fulls, llibretes, carpetes, separadors

Igual que la goma, el llapis i la maquineta, els papers també són imprescindibles! Hi ha de moltes varietats, amb fulls extraïbles, de quadrats, de línies, de colors… I a banda de les llibretes, els separadors o carpetes també són de gran ajuda per tal que els nens i nenes organitzin millor el seu treball.

 

 

 

Motxilles, estoig

Les motxilles i l’estoig durant el curs és com un complement de roba més que als nens i nenes els hi agrada combinar. I sempre hi ha conjunts de motxilles i estoigs amb moltíssimes varietats on escollir.

 

Etiquetes per marcar

Sobretot pels més petits de la casa, etiquetes per marcar-ho tot! Així és més difícil que perdin qualsevol cosa. Llibretes, llapis, regles, carpetes… Tot es pot marcar bé!