VISITES FAMILIARS A MÓN SANT BENET

Centre TANCAT temporalment

Visites i activitats a Món Sant Benet

Mira les visites familiars a Món Sant Benet. Descobreix els racons i les històries del Monestir, viu un viatge per mil anys d’història, fes un recorregut modernista, coneix la feina de la Fundació Alícia i passeja pels voltants de Sant Benet i gaudeix d’un tast de productes de proximitat.

 

  •  Experiència Medieval al Monestir per a famílies

visites familiars a món sant benet

Ens endinsem en el monestir medieval acompanyats d’un guia que ens en fa descobrir tots els seus racons i les històries que s’hi amaguen. Es tracta d’una activitat pensada especialment per a tota la família.

➡ Més informació i compra d’entrades AQUÍ

 


 

  • Experiència Medieval al Monestir

visites familiars a món sant benet

Us proposem un viatge per mil anys d’història, on descobrirem les estances monumentals del monestir.

➡ Més informació i compra d’entrades AQUÍ

 

  • Experiència Modernista al Monestir

visites familiars a món sant benet

Us proposem un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig.

➡ Més informació i compra d’entrades AQUÍ

 

  • Experiència Fundació Alícia

visites familiars a món sant benet

A través d’algunes proves inspirades en els escape games resoldrem diverses incògnites i anirem coneixent què és i quina feina fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor.

➡ Més informació i compra d’entrades AQUÍ

 

  • Passeig per l’entorn i tast de productes locals

visites familiars a món sant benet

Visita al voltant de Sant Benet amb tast de productes de proximitat. Un recorregut per la història dels cultius tradicionals de la zona, les olors i les sensacions del paisatge que ens acompanya. Una passejada dinàmica i emotiva per redescobrir paisatges i gustos.

➡ Més informació i compra d’entrades AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Camí de Sant Benet, s/n (08272 Sant Fruitós de Bages)

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7445230, 1.8999770
Mòbil:
902 87 53 53
E-mail:
info@monstbenet.com
Web:
http://monstbenet.com/ca?#

Més informació

Com arribar-hi
En cotxeDes de Barcelona: Per l’autopista E9-C16 : Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles) Per la A2/C55 : Sortida N-141c-Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)Des de Girona o Lleida (Eix Transversal): Sortida 141 A E9 C16 – Sant Fruitós de Bages / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)Des de Berga: Seguir direcció E9 C16 – Terrassa / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)