TARDOR AL MÓN SANT BENET

La tardor s’omple de color a Món Sant Benet

Fins al 3 de desembre de 2017

tardor al Món Sant Benet

Tardor al Món Sant Benet. La tardor arriba a Món Sant Benet! La tardor és temps de colors torrats i de tradicions arrelades. L’entorn de Tots Sants és un període farcit de llegendes. A Món St Benet recollen aquests ingredients per oferir-vos un conjunt d’activitats per a tota la família que combinen la festa, les tradicions i la màgia de la tardor.

Més informació AQUÍ

Visita de tardor: “Pa amb vi i sucre”

Cada dissabte fins al 2 de desembre de 2017, a les 18 hores

Descobrim la tardor amb els 5 sentits al Monestir.

La tardor convida a seure a la vora del foc i a explicar històries, llegendes remotes  que es perden entre les parets del monestir on encara resten atrapades les olors del pa, de l’oli i del vi. Claus amagades, remeis antics i vi de la bóta us acompanyaran en un recorregut pels racons d’un paratge mil·lenari on la història es palpa, s’olora i es tasta.

Una visita per a tota la família que us permetrà descobrir la màgia del monestir i de la tardor. I en acabar, un petit tastet per a tothom!

Idioma: Català

Preu: 12,50 € adults i 8,50 € nens.

Imprescindible fer reserva prèvia.

Tallers familiars especials

Roda el món i torna al Born.

Dies 25 i 26 de novembre de 2017
Per a infants de 7 a 14 anys

Taller familiar de cuina històrica.

Quan Cristòfol Colom va arribar al que avui dia és Amèrica poc s’imaginava que el seu descobriment tingués tantes implicacions. D’allà ens en van arribar nous productes que revolucionaren les cuines de mitja Europa. Us proposem conèixer els sabors que van sorprendre els paladars europeus de l’època moderna elaborant unes receptes que sense l’aventura de Colom no haurien estat mai possibles.

Mira tots el TALLERS FAMILIARS!

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Món St. Benet

Camí de Sant Benet, s/n08272 Sant Fruitós de Bages

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7445230, 1.8999770
Mòbil:
902 87 53 53
E-mail:
info@monstbenet.com
Web:
http://monstbenet.com/ca/tardor-a-mon-sant-benet?#

Més informació

Reserva i venta d’entrades a www.monstbenet.com i al telèfon 93 875 94 01 (imprescindible).

Com arribar-hi

En cotxe
  • Des de Barcelona:
Per l’autopista E9-C16 : Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles) Per la A2/C55 : Sortida N-141c-Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Girona o Lleida (Eix Transversal):
Sortida 141 A E9 C16 – Sant Fruitós de Bages / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Berga :
Seguir direcció E9 C16 – Terrassa / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)