FADES I FOLLETS, A VIDRERES

Fades i follets

Fades i follets

Diumenge 22 d’octubre de 2017 a les 18 hores
Per a infants a partir de 3 anys

Un espectacle amb aventures, rialles i molta il·lusió.

Fades i follets. Podreu conèixer la fada Ensucrada i el follet Tonet, dos protagonistes que viuen en mons diferents però molt propers amb més coses en comú del que pensen.

Fades i Follets ens submergeix en una aventura fantàstica on dos mons màgics, aparentment separats, són en realitat només un.

Na Ensucrada és una fada alegre i somiadora, viu olorant les flors i cantant cançons, al seu món, el més meravellós, l’únic.

En Tonet és un follet curiós i despert, viu catalogant minerals i tastant la diversitat dels productes de la seva terra i llurs fruits, al seu món, el més meravellós i únic.

Un dia, però, s’adonaran que és només una petita escletxa el que els separa, i les aventures que viuran plegats contribuiran a minimitzar les diferències.

En Tonet i na Ensucrada veuran que tenen en comú molt més del que semblava i que el seus dos mons en realitat són un de sol. De fet, els protagonistes explicaran als petits que si paren atenció i amplien la mirada, allà al fons, a l’horitzó, potser encara troben més mons.

Preu: 4 euros

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Vidreres

lloc

Teatre Sala Municipal Casino de Vidreres
Carrer Catalunya, 15 (17411 Vidreres)
Latitud i Longitud:
41.7893004, 2.7777509
E-mail:
rialles@rialles.cat
Web:
http://www.rialles.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.