ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA, A SABADELL

El rei de la casa

Diumenge 20 de gener de 2019 a les 18 hores
Per a infants a partir de 3 anys

El rei de casa un espectacle de Farrés Brothers que planteja com afecta a la família l’arribada d’un germà petit


PUBLICITATEl tron del rei de casa està molt disputat. No només pel germà gran i el germà petit, que tenen “fred de peus”, sinó també per altres reis que ja fa temps que van ser destronats.

Farrés Brothers és una de les companyies de teatre per a tots els públics més rellevants del país. Fa més de 16 anys que dona vida a ninots i objectes per explicar històries imaginatives, i sempre sobre temàtiques potents.

A “El rei de casa”, afronten la gelosia entre germans quan, amb l’arribada d’un nou petit a la família, el germà gran se sent destronat.

Pares i fills s’identificaran amb les emocions contradictòries dels menuts, carregades de realisme i humanitat, i potser també amb el desig de poder de la resta de reis que es disputen el tron de la casa.

Durada: 55 minuts


PUBLICITATEspectacles per a nes a Sabadell

LaSala Miguel Hernández és un equipament escènic dedicat a la creació i a la difusió d’espectacles per a infants i joves, ubicat a la ciutat de Sabadell.

Una eina al servei de les arts escèniques del país que dóna suport als creadors, ja sigui realitzant coproduccions amb d’altres teatres (TNC, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Unicorn Theatre de Londres,…) o acollint companyies en residència.

LaSala ofereix espectacles de totes les disciplines, amb una ferma aposta pel discurs més innovador, més singular, més emocionant.

La principal voluntat de LaSala: enriquir l’imaginari, obrir la porta a les emocions.

LaSala ofereix programacions escolars i programacions adreçades al públic familiar en cap de setmana. Des de l’any 2005 dirigeix el festival El Més Petit de Tots que té lloc al mes de novembre.

MÉS INFORMACIÓ

Teatre familiar a Sabadell

data inici
20-01-2019

Lloc

La Sala
Ronda de la Roureda, 24 (08207 Sabadell)

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.5688630, 2.0821765
Telèfon:
93 723 28 33
Web:
https://lasalateatre.cat/?#

Més informació