ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA, A SABADELL

Akari

25 de novembre de 2017 a les 12 hores
Per a infants de 0 a 5 anys
On es fa? A La Sala a Sabadell

Dansa.

Akari és llum en japonès. Presentem la nova producció de la coneguda companyia andalusa DA.TE Danza que de la mà d’Omar Meza investiga les propietats de la llum i la seva particular forma de viatjar per l’aire.

La llum, la penombra, l’ombra i la foscor. Mostra de la necessitat íntima d’acostar-nos a una font de llum i escalfor i de perquè tots acluquem els ulls quan ho fem.

A través de la dansa la llum interior de cadascUN de nosaltres brilla de forma especial i única.

Espectacle que pertany al Festival El més petit de tots.

Constructors de cabaners

26 de novembre de 2017 a les 18 hores
Per a infants de 0 a 5 anys
On es fa? A La Sala a Sabadell

Dansa.

De la mà de la companyia de dansa De Stilte, ens arriba Hi ha HuttenBouwers, on petits i grans descobriran la infinitat de possibilitats que s’obren quan deixem de ser un de sol.

Un home i una dona creen per a nosaltres un petit però evocador univers ple de sol, vent, pluja i neu on les fronteres entre públic i ballarins aniran desapareixent a poc a poc.

Durada: 40 minuts

*Espectacle que pertany al festival El més petit de tots

Espectacles per a nes a Sabadell

LaSala Miguel Hernández és un equipament escènic dedicat a la creació i a la difusió d’espectacles per a infants i joves, ubicat a la ciutat de Sabadell.

Una eina al servei de les arts escèniques del país que dóna suport als creadors, ja sigui realitzant coproduccions amb d’altres teatres (TNC, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Unicorn Theatre de Londres,…) o acollint companyies en residència.

LaSala ofereix espectacles de totes les disciplines, amb una ferma aposta pel discurs més innovador, més singular, més emocionant.

La principal voluntat de LaSala: enriquir l’imaginari, obrir la porta a les emocions.

LaSala ofereix programacions escolars i programacions adreçades al públic familiar en cap de setmana. Des de l’any 2005 dirigeix el festival El Més Petit de Tots que té lloc al mes de novembre.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Teatre familiar a Sabadell

Lloc

La Sala
Ronda de la Roureda, 24 (08207 Sabadell)

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.5688630, 2.0821765
Telèfon:
93 723 28 33
Web:
http://www.lasalateatre.cat/ca/inici?#

Com Arribar-hi