ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA, A SABADELL

El Col·leccionista de pors

Dissabte 10 de març de 2018 a les 20 hores
Per a infants a partir de 7 anys

Un espectacle que ens parla de viure les sensacions, de fer-se gran i d’estimar. I sobretot, de superar les nostres pors (por dels sorolls de la casa, de les bruixes, dels monstres peluts…)

En aquest espectacle us presentaran en Dani Vidal, un senyor que, ja de ben petit, va començar a col·leccionar les pors més diverses i a guardar-les en gàbies, pots i caixes. Perquè cada por s’ha de guardar d’una manera concreta i no totes estan en el mateix estat.

ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA

N’hi ha de ben seques, d’altres que encara belluguen i fins i tot n’hi ha d’aquelles que no es deixen atrapar de cap manera…

Amb en Dani recorrerem casa seva, plena d’uns sons i sorolls que, amb la música, formen la banda sonora de l’espectacle.

El llenguatge dels titelles, l’especialitat de L’Estenedor Teatre, servirà per donar forma a les pors més concretes i a les més abstractes. Farem el recorregut no un, sinó dos cops, perquè en la segona ocasió ens acompanyarà l’Emili, el pare d’en Dani, que ens explicarà com va anar solucionant bona part de les pors que tenia el seu fill i ens ajudarà a trobar una explicació lògica per a cadascuna de les pors que tots tenim o hem tingut.

Durada: 50 minuts

Espectacles per a nes a Sabadell

LaSala Miguel Hernández és un equipament escènic dedicat a la creació i a la difusió d’espectacles per a infants i joves, ubicat a la ciutat de Sabadell.

Una eina al servei de les arts escèniques del país que dóna suport als creadors, ja sigui realitzant coproduccions amb d’altres teatres (TNC, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Unicorn Theatre de Londres,…) o acollint companyies en residència.

LaSala ofereix espectacles de totes les disciplines, amb una ferma aposta pel discurs més innovador, més singular, més emocionant.

La principal voluntat de LaSala: enriquir l’imaginari, obrir la porta a les emocions.

LaSala ofereix programacions escolars i programacions adreçades al públic familiar en cap de setmana. Des de l’any 2005 dirigeix el festival El Més Petit de Tots que té lloc al mes de novembre.

MÉS INFORMACIÓ

Teatre familiar a Sabadell

data inici
10-03-2018

Lloc

La Sala
Ronda de la Roureda, 24 (08207 Sabadell)

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.5688630, 2.0821765
Telèfon:
93 723 28 33
Web:
http://www.lasalateatre.cat/ca/inici?#