EXTRAESCOLAR DE VELA, UNA ACTIVITAT MOLT COMPLETA

La vela extraescolar: una activitat molt completa… amb extra de tot!

L’esport de la vela ha demostrat ser una gran opció com a activitat extraescolar per a nens/es i joves. Un esport molt complet que reuneix tots els ingredients per ser el complement ideal per al desenvolupament dels més joves. És divertit i emocionant, i a més, la vela ofereix una gran quantitat de beneficis físics i mentals.

EXTRAESCOLAR DE VELA

L’esport fomenta la confiança, la responsabilitat i la perseverança en els joves. Aprenen a confiar en ells mateixos, en els altres membres de l’equip i en les seves habilitats nàutiques per aconseguir els seus objectius. Això ajuda a construir una autoestima saludable i a fomentar la responsabilitat envers el seu equip i el seu entorn.

A més, aquesta activitat requereix una gran concentració i atenció als detalls. Han de ser capaços de llegir les condicions del vent i les onades per navegar de manera segura i eficaç. Això fomenta la capacitat de resoldre problemes en situacions complexes.

Per a molts nens/es, la vela també és una oportunitat per a connectar amb la natura. La navegació implica passar temps a l’aire lliure i gaudir dels elements naturals, com ara el sol, el vent i l’aigua. Això els ajuda a desenvolupar una consciència ambiental i a apreciar la bellesa de la natura.

Una activitat transversal que implica moltes disciplines escolars com ara les matemàtiques, la física i la biologia, entre altres. Aprenen a aplicar els coneixements teòrics a la pràctica, a través dels elements naturals com el vent, les onades i els corrents. Això els ajuda a comprendre millor aquests conceptes i a desenvolupar la seva capacitat d’anàlisi.

La vela és una activitat que fomenta el treball en equip i la cooperació. Els nens/es han de treballar junts per a navegar l’embarcació, i han de ser capaços de comunicar-se clarament per fer-ho. Això els ajuda a desenvolupar habilitats socials i a fomentar l’esperit de companyonia.

La vela és una gran opció com a activitat extraescolar per a nens/es i joves. No només és divertida i emocionant, sinó que també ofereix una gran quantitat de beneficis físics i mentals que són importants per al desenvolupament dels nens.

Si estàs buscant una activitat extraescolar que sigui estimulant i enriquidora per als teus fills, la vela podria ser l’opció perfecta.

Troba l’escola de vela més pròxima al teu municipi on facin aquesta activitat!

 
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

⛵ Troba l'escola de vela més propera al teu municipi  AQUÍ
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.