ALÍCIA’T, FESTA DE LA CUINA SANA I DIVERTIDA, AL MÓN SANT BENET

Alícia’t: Festa de la cuina fàcil, sana i divertida

Dies 28 i 29 d’abril de 2018

ALÍCIA’T, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, ofereix un programa amb més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia. És la festa de la cuina fàcil, sana i divertida.

  • Tallers Alícia. Cuina per a tothom

Activitats dissenyades per a tots els públics i aficionats a la gastronomia. La cuina i l’alimentació saludable són els eixos vertebradors d’una oferta d’activitats dissenyada a partir de tallers lúdics i participatius,  d’una durada aproximada de 45 minuts.

  • Aula dels sabors

Espai lúdic i interactiu d’ALÍCIA’T on descobrir i conèixer els projectes turístics i els productes agroalimentaris més singulars de la demarcació de Barcelona. Tastos guiats per grans especialistes, d’una durada de 60 minuts, ens els que bocafins i aficionats podran gaudir i tastar els millors productes de la terra en companyia de vins i cerveses fets a Barcelona, de manera lúdica i interactiva.

  • Activitats per a infants

Tallers per als més petits, d’una durada aproximada de 30 minuts, on a través del joc, d’una manera pràctica i divertida, els animem a descobrir la importància d’una bona alimentació i com adquirir uns bons hàbits alimentaris.

  • Activitats de lleure i espectacles familiars

A la Plaça i al Prat de Món Sant Benet es programaran activitats i espectacles d’animació per als més petits, que serviran per distreure’ns entre taller i taller.

alicia't

  • Espai expositiu

Dos espais expositius ben diferenciats, la Plaça i el Prat de Món Sant Benet.

A la Plaça, hi trobareu els 11 territoris de la demarcació de Barcelona amb un ampli mercat de productes agroalimentaris de qualitat, i podreu descobrir un gran catàleg de propostes de turisme enogastronòmic i familiar singulars.

Al Prat, podreu conèixer projectes i productes agroalimentaris vinculats a la innovació i el coneixement i el patrimoni agroalimentari.

A la festa també hi trobareu visites guiades, els horts de Sant Benet i molt més!

Podreu conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, gaudir de tallers de cuina i alimentació molt actuals per grans i petits, i tot tipus d’activitats per passar-s’ho bé, tot gaudint i aprenent entorn a la cuina fàcil, sana i divertida.

Consulteu tota la programació de la festa AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Món St. Benet

data inici
28-04-2018
data fi
29-04-2018

Lloc

Món Sant Benet
Camí de Sant Benet, s/n (08272 Sant Fruitós de Bages)

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7445230, 1.8999770
Mòbil:
902 87 53 53
E-mail:
info@monstbenet.com
Web:
http://festaalicia.alicia.cat/?#

Més informació

Consulteu tota la programació de la festa AQUÍ
Com arribar-hi
En cotxe
  • Des de Barcelona:
Per l’autopista E9-C16 : Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles) Per la A2/C55 : Sortida N-141c-Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Girona o Lleida (Eix Transversal):
Sortida 141 A E9 C16 – Sant Fruitós de Bages / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Berga :
Seguir direcció E9 C16 – Terrassa / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)