10% DE DESCOMPTE EN ETIQUETES STIKETS

Etiquetes per marcar-ho tot!

Sortir amb nens i stikets t’ofereixen un 10% de descompte en les etiquetes per marcar totes les coses de la família.

Novetats a Stikets

  • Betes personalitzades per marcar i penjar jaquetes i bates sense necessitat de cosir. Es posen en només dos clics a les tires de les jaquetes i tenen un tancament permanent que les fa molt resistents.

>> Compra AQUÍ les betes personalitzades <<

  • Etiquetes adhesives. Per als qui prefereixen no planxar les etiquetes també tens etiquetes adhesives per a roba, que s’enganxen a l’etiqueta satinada o plàstica del fabricant de la peça. Aquestes no són permanents i están pensades per poder-les retirar. Tot i això aguanten una trentena de rentades i assecades sense problemes.

>> Compra AQUÍ las etiquetas autoadhesivas <<

Com pots aconseguir el descompte?

Entra a stikets des de sortir amb nens

I ja pots començar a remenar i mirar la oferta d’etiquetes que hi ha per marcar roba, llibres, sabates, material escolar, motxilles, túpers, càmeres, pilotes, raquetes, gorres, mitjons, portàtils, iPods, llàpis d’escriure o de memòria, o sigui, qualsevol cosa que vulguem perdre.

Etiquetes termoadhesives i resistents

Les etiquetes per a la roba Stikets són termoadhesives i de fàcil aplicació. Amb el calor de la planxa, l’etiqueta es fusiona perfectament amb la peça de roba de forma que no es percep el seu relleu una vegada planxada a diferència de les etiquetes de tela tradicionals.

Degut a les seves altes prestacions de qualitat i elasticitat, les etiquetes termoadhesives Stikets són extra resistents a la rentadora i assecadora.

Polseres identificatives

Si el teu fill es perd a la platja o anant d’excursió, assegura’t que sempre porti a sobre la teva informació de contacte. Les polseres identificatives per a nens Stikets estan fetes amb material tèxtil i un tancament permanent de seguretat que no permet la obertura.

stikets

  • Resistent a l’aigua i intempèrie
  • 100% personalitzable
  • Anti-al·lèrgic
  • Confortable i transpirable

MÉS INFORMACIÓ

Etiquetes Stikets

Telèfon:
938 031 458
E-mail:
info@stikets.com

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.