L’ESPLAY A CORNELLÀ DE LLOBREGAT

esplay

Un model de joc pensat per incentivar la creativitat

Dies 7 i 8 d’octubre a Cornellà de Llobregat de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores
A la Fira de Cornellà de Llobregat
Per a nens de 2 a 12 anys

T’agradaria jugar amb els teus fills al parxís dels pallassos, les dames xineses o els escacs medievals amb figures de Playmobil de gran format?

Doncs, és una de les activitats basades en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil que Esplay, un centre itinerant de lleure adreçat a les famílies organitza a Cornellà.

El joc té un paper molt important, tant en els aspectes psicològics com els pedagògics, per al desenvolupament de la personalitat i la integració social dels nens.

A partir d’aquest concepte i conscients que l’oferta lúdica avui dia és àmplia, Esplay proposa un nou model d’esbarjo que evoluciona el joc de taula tradicional cap a un format de grans dimensions on interactuen en un mateix entorn i de manera simultània els nens amb els seus pares.

Es vol potenciar l’aprenentatge a través del joc i estimular que els pares juguin, comparteixin i experimentin amb els fills, per això, tots els nens que participin a l’Esplay, hauran d’anar acompanyats d’un adult, ja siguin els pares, els avis o els tiets. Un equip de monitors vetllarà per al bon desenvolupament de les activitats.

Hi haurà escacs medievals, jocs de l’oca, parxís, dames, tres en ratlla, dòmino, xerranca, memory, puzzles…

A més d’endinsar-se en el fascinant univers de Playmobil, les famílies descobriran i participaran activament en un model de joc pensat per incentivar la creativitat dels nens, les seves habilitats personals i afectives (motivació, capacitat d’enfrontar-se als reptes, autoconfiança, expressió de sentiments i emocions…), les habilitats socials (interiorització de normes, cooperació i treball en equip…) i les habilitats psicomotrius (coordinació de moviments, precisió, la rapidesa…).

Preu de l’entrada 3€, nens menors de 2 anys entrada gratuïta

Infants de 0 a 12 anys que acreditin la seva residència a Cornellà: gratuït.

MÉS INFORMACIÓ

Jocs per fer en família a Cornellà

lloc

Fira de Cornellà
Carrer Tirso de Molina, Cornellà de Llobregat

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.3503490, 2.0809970
Web:
http://esplay.cat/en/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.