FESTIVAL CIRC CRIC & FRIENDS AL MONTSENY

Circ, música i teatre

Fins al 9 de juliol de 2017
A Sant Esteve de Palautordera

sortir-amb-nens-al-valles-oriental-circ-cric

El Montseny s’omple d’espectacles de circ, teatre,  pallassos i pallasses música, dansa, humor  i sobretot d’imaginació i molta alegria.

Aquest any, la companyia de circ liderada per Tortell Poltrona celebra vint anys d’existència i activitat al Parc Natural del Montseny.

sortir-amb-nens-al-valles-oriental-festival-circ-cric

“Garranyics”, amb música en directe

Garranyics i garranyecs… Al nostre món tot grinyola per aquí i per allà, i nosaltres volem aturar el temps!

Contrastos i encontres, entre el passat i el futur, entre el real i l’imaginari, entre el talentós i el sapastre.

Una reflexió de les dislèxies dels nostres temps.

sortir-amb-nens-al-valles-oriental-tortell-poltrona

El món que amaga la natura, de personatges de faules, si som capaços de contemplar-lo, ens transporta a un estadi imaginari d’equilibri i bellesa.

El món dels pallassos: tot l’aspecte terrenal, actual, reflex del nostre dia a dia, amb totes les contradiccions i fruit d’una societat que s’adapta com pot al corrent que li toca viure i cerca sobreviure.

Un espectacle per a tots els públics per gaudir de les proeses dels artistes de circ en el marc d’un ambient de bosc i amb textos que conduiran les diferents seqüències.

Idea original: Jaume Mateu Direcció: Tortell Poltrona

Durada: 90 minuts (amb entreacte)
Preu: Adults 20/17 € – Nens: 15/12 € (entrades numerades)

I també:

Matx de Pallassos (30 de juny), joc d’improvisació acompanyat amb la música en directe dels Gumbo Jass Band, que marcarà la fi de festa del festival.

sortir-amb-nens-al-valles-oriental-festival-circ-cric

Una novetat destacada d’aquesta 8a edició és la inclusió dins del programa del festival de dos espectacles creats i realitzats des de centres educatius d’arts escèniques i circ. Així, la carpa del Circ Cric acollirà els espectacles “Projecte de mar a mar” (24 de juny), nascut de la col·laboració entre el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel i l’escola Le Lido, de Toulouse; i “Low cost (in transit)”, espectacle de creació col·lectiva dels alumnes de l’Escola de Circ Carampa (Madrid).

sortir-amb-nens-al-valles-oriental-festival-circ-cric

Mira tota la programació!

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Circ Cric

lloc

Circ Cric
Camí de la Serra de Can Vilatort 10 (08461 Sant Esteve de Palautordera)
Latitud i Longitud:
41.7051710, 2.4385993
Telèfon:
938480552
Mòbil:
667 480 010
E-mail:
info@circcric.com
Web:
https://circcric.com/?#

Més informació

PAQUET: CIRC I NATURA, UNA MÀGICA AVENTURA!

Passejada + espectacle
De 10:30 a 12 hores: El Bosc també és un Circ! A càrrec d’ADEMC - Itineraris Pedagògics (www.ademc-montseny.cat) Ruta guiada pels boscos del voltant del Circ Cric per descobrir la relació entre circ i natura. A les 12 hores: Garranyics a càrrec de Tortell Poltrona i Circ Cric. Una divertida estada al Montseny, tot gaudint del Circ Cric i de la natura que l’envolta. Adults: 24 € - Nens: 18 € (places limitades) Cal fer reserva prèvia (93 848 05 52 i 667 480 010)

Com arribar-hi

Per venir amb transport públic podeu arribar en tren des de Barcelona o Girona amb Rodalies Renfe fins a l’estació de Palautordera (www.renfe.com). Des de l’estació de Palautordera podeu agafar la línia d’autobusos que us deixarà a la rotonda d’entrada de Sant Esteve (www.sagales.com). Seguint les indicacions que trobareu pel camí, en cinc minuts a peu arribareu a la seu del Circ Cric.

Accés al recinte del Circ Cric

Es podrà accedir al recinte de Camp Canal, seu del Circ Cric, trenta minuts abans del començament dels espectacles. Prohibit l’accés amb animals de companyia.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.