VIATJAR AMB NENS A FRANÇA AMB RENFE-SNCF

Un viatge amb tren una aventura pels nens i nenes!

Viatjar amb nens/es a França. Renfe – SNCF en Cooperació connecten 21 destins internacionals traslladant al passatger de centre a centre de les ciutats de Madrid, Saragossa, Tarragona, Barcelona, Girona i Figueres a Espanya; i Perpinyà, Narbona, Beziers, Agde, Sète, Carcasona, Toulouse, Montpellier, Nimes, Aviñón, Aix en Provence, Marsella, Valence, Lyon i París a França.

VIATJAR AMB NENS A FRANÇA

Durant tot l’any, cinc freqüències connecten 21 destinacions en trens directes, sis a la primavera i set durant la temporada d’estiu, configurant una xarxa de 64 connexions

  

Les connexions directes uneixen Barcelona i París en 6 hores i 15 minuts, Madrid i Marsella en 7 hores i 39 minuts, Barcelona amb Lió en menys de 5 hores i Barcelona amb Tolosa en 3 hores, retallant els temps de viatge significativament i apropant al públic una nova opció de transport, tenint en compte que França és una de les principals destinacions turístiques per al passatger espanyol i Espanya per al turista francès.

Els avantatges dels trens de Renfe – SNCF en Cooperació

Respecte als altres mitjans de transport, els trens de Renfe-SNCF faciliten l’accés a les ciutats de destí, eliminant els controls d’accés i permetent accedir al tren fins a dos minuts abans de la seva sortida.

Durant el trajecte hi ha tot tipus de comoditats amb mobilitat dins el tren, cotxe bar, places amb taula i corrent elèctrica en tots els seients, espai per a persones amb mobilitat reduïda, opció de portar fins a tres maletes…oferint un viatge relaxat, sense estrès i gaudint dels meravellosos paisatges dels trajectes.

  • Espai destinat a persones amb mobilitat reduïda a les estacions i als trens.
  • Espai ampli per a maletes.
  • Opció de viatjar amb mascotes i equipatge com bicicletes.
  • Sala Club gratuïta a les estacions espanyoles per als bitllets de primera classe.
  • Tripulació bilingüe.

La comoditat de viatjar amb tren

Al tren els més petits es poden aixecar i moure’s i això fa que el trajecte en tren sigui més còmode per a ells i menys pesat.

Els seient són amplis i confortables i permeten places individuals o dobles i això els permetrà fer una migdiada si els ve de gust.

També hi ha taules on els nens poden dibuixar o jugar a jocs de taula o amb les tablets que fins i tot podran carregar ja que cada seient compta amb una presa elèctrica.

Hi ha mobilitat entre els diferents cotxes que ens permet anar fins al cotxe restaurant i bar mòbil.

 MÉS INFORMACIÓ

Viatjar amb nens a França

Més informació

  • Renfe – SNCF en Cooperació, la unió de l’Alta Velocitat entre Espanya i França
viatjar amb nens a França

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.