VIATJA A L’ÍNDIA EN FAMÍLIA

viatge a l'Índia en família

Aquest estiu, viu les vacances en família a l’Índia!

  • Juliol i agost 2024

Sou una família viatgera? Us encanta descobrir noves cultures arreu del món? L’Orient és una de les vostres destinacions preferides? Doncs si esteu d’acord amb tot això… No us podeu perdre un viatge a l’Índia en família aquest estiu! I des de Sortir amb nens us expliquem com podeu anar per assegurar-vos de tenir la millor experiència per a descobrir aquest increïble país amb els vostres fills i filles.

 

Viatja en grup amb Open Eyes Project i Familias en Ruta

Open Eyes Project i Familias en Ruta organitzen aquest viatge durant juliol i agost del 2024 especialment pensat per a famílies amb nens i nenes. I ho fan mitjançant grups de famílies viatgeres amb un guia que us ensenyarà tot el que necessiteu visitar, conèixer, tastar i veure de l’Índia.

Tant si ja heu visitat aquest país com si no, aquesta ruta recorre els espais més emblemàtics però també els més racons més amagats i secrets pels turistes, tot això de la mà del guia i de la població local.

A més a més, en ser un viatge pensat per a famílies, el ritme, els llocs i les visites s’adapten en tot moment pensant en els més petits de la casa.

En definitiva, aquest viatge és per a vosaltres si us agrada viure aventures en família i descobrir noves cultures, ensenyant també als vostres fills i filles aquesta part del món.

 

Ruta del teu viatge a l’Índia en família

I què veureu i coneixereu a l’Índia? En resum… de tot! Grans ciutats com Delhi i Jaipur, llocs històrics imprescindibles, monestirs tibetans, indrets naturals, etc. I no només visitareu aquests llocs, sinó que hi formareu part!

L’itinerari d’aquest viatge és el següent:

Dia 1: Arribada a Delhi, la capital de l’Índia.

Dia 2: Coneixereu Delhi amb una visita guiada a través dels seus barris i la seva cultura.

Dia 3: Delhi té tantes cares que necessiteu un dia més (i fins i tot setmanes més), per conèixer-la. Aquest cop, a través dels seus jardins i mercats i a través de la gastronomia, ja que teniu com a opció una classe de gastronomia amb una cuinera índia.

Dia 4: Jaipur. Arribeu a la coneguda com a ciutat rosa i coneixereu l’Associació Vatsalya, que treballa amb nens, adolescents i mares de la comarca per desenvolupar un projecte de moda ètica. I això no és tot! Passareu dues nits a una comunitat rural a prop de Jaipur.

Dia 5: Continueu coneixent Jaipur i el centre d’artesania local.

Dia 6: Jaipur – Agra. El sisè dia visitareu Fort Ambar a Jaipur i visitareu un dels seus mercats més animats i colorits. Després, toca marxar fins a Agra!

Dia 7: Agra – Delhi. Arriba un dels moments més especials del viatge, la visita al Taj Mahal!

viatge a l'Índia en família

Dia 8: Delhi – Amritsar. Després d’una nit a Delhi, viatgeu a Amritsar, la capital de Panjab, per conèixer el centre espiritual dels Sikhs i per saber més sobre les quatre religions de l’Índia.

Dia 9: Amritsar – Dharamshala. Després de passar la nit a Amritsar, toca visitar Dharamshala, al nord de l’Índia, coneguda per acollir al Dalai lama. I atenció! Perquè dormireu a un monestir tibetà.

Dia 10 i 11: Dharamshala. Durant aquests dies realitzareu una immersió cultural i espiritual al budisme a una petita regió coneguda com el petit Tibet.

Dia 12: Dharamshala-Phatankot-Haridwar. No només coneixereu aquestes ciutats, també viatjareu en tren, una aventura que és imprescindible viure a l’Índia!

Dia 13, 14 i 15: Rishikesh. Si us agrada el ioga, esteu de sort, perquè viatgeu a la coneguda com a capital mundial del ioga! Aquesta població es troba a l’Himàlaia i està envoltada pel riu Ganges. A més a més, assistireu a la cerimònia de focs i càntics en honor a la mare Ganges. Durant els següents dos dies, aprofiteu per conèixer més a fons aquesta població i deixeu-vos endur per la màgia de l’Himàlaia.

Dia 16: Rishikesh-Haridwar-Delhi. Això ja s’acaba… Però encara us queden algunes coses per conèixer! Ni desaprofiteu la visita a Hardiwar, on agafeu el tren de volta a Delhi.

Dia 17: Delhi. Després de passar aquesta última nit a la capital de l’Índia, torneu a casa, i us emporteu records i experiències que us acompanyaran per sempre.

 

Què inclou al teu viatge a l’Índia

El viatge a l’Índia té un preu diferent per a nens i nenes i pels adults. A més a més, el preu és per grup, així que la tarifa completa dependrà d’això:

  • Un grup de 6 persones té un cost de 1.470 € per persona.
  • Un grup de 8 persones té un cost de 1.290 € per persona.
  • Un grup de 10 persones té un cost de 1.215 € per persona.
  • Un grup de 12 persones té un cost de 1.180 € per persona.
  • Un grup de 14 persones té un cost de 1.150 € per persona.

En el cas dels nens i nenes, de 0 a 23 mesos 280 € el viatge general, sense incloure altres suplements com seria el cas d’excursions que no s’inclouen o si necessita llit separat dels pares o el vol.

En el cas dels nens i nenes des dels 2 fins als 7 anys té un cost de 325 €, suplements a banda.

Aquests preus inclouen el desplaçament d’arribada i volta a l’aeroport, les habitacions dobles dels hotels, els viatges en tren, els allotjaments de les zones rurals i els menjars dels centres, l’allotjament del monestir tibetà, entrades als  monuments de Taj Mahal i Jaipur i activitats culturals com crear la teva pròpia peça de roba artesanal, el guia de parla hispana, l’entrada al centre de rescat d’elefants, el tour per Delhi i les propines al conductor.

Així doncs, les úniques despeses a banda són els vols, visats, segur mèdic, altres activitats culturals i el menjar.

viatge a l'Índia en família

 

Coses a tenir en compte per visitar l’Índia amb nens i nenes

No cal vacunar-se expressament per a viatjar a l’Índia, tot i que el més segur és veure les recomanacions del web oficial de Sanitat per tal de veure les últimes actualitzacions.

És recomanable portar una farmaciola amb medicaments bàsics i tiretes. Ah! I important no oblidar-se de la crema solar i els protectors contra els mosquits.

Pel que fa a la roba, cal tenir en compte que l’Índia és un país calorós que acostuma a tenir altes temperatures. Així doncs, cal optar per roba de màniga curta i si optem per faldilles, sempre faldilles llargues. Les sabates han de ser còmodes i transpirables.

Respecte a consells específics pels nadons, opteu sempre que pugueu per una motxilla portabebès. Si el nen o nena pren llet de fórmula, hi trobareu a tots els supermercats de les grans ciutats com Delhi, Jaipur i Agra, així com a bolquers.

Així que ja saps, si voleu viure un viatge d’experiències inoblidables en família, no et perdis l’Índia!

Més informació a Familias en Ruta.

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Dates:
  • Del 22 de juliol al 5 d'agost
  • Del 5 al 19 d'agost