Sortir amb nens. Qui som?

sortirambnens és una publicació digital on oferim un ampli ventall d’activitats per fer amb nens i nenes de 0 a 14 anys. Aquí aglutinem gran part de l’oferta d’oci, entreteniment, aventura, cultura i gastronomia que hi ha a Catalunya i rodalies. Fem propostes i donem alternatives d’activitats adreçades als nens i nenes i també d’activitats que es poden fer amb ells. Entenem que dedicar temps als nens és un benefici per a tots.

Què podem fer?? On podem anar??  Són preguntes que tenen resposta a sortirambnens. Sabreu què passa cada setmana i podreu escollir entre moltes alternatives què és el que podeu fer dins i fóra de casa.

Formem part de sortirambnens un conjunt de persones amb tots els radars connectats per descobrir noves i originals propostes pels menuts de la casa i les seves famílies.

No hem volgut deixar de banda una part important que és l’educació infantil: com es pot millorar la relació amb els fills? quina és l’alimentació correcta? la salut i la higiene i el respecte per la natura, els animals, la lectura i el medi ambient. Són temes que ens semblen interessants i per aquest motiu tenen un espai a sortirambnens.

A sortirambnens també trobareu curiositats, consells, articles, i propostes.

info@sortirambnens.com

 

Avís legal i política de privacitat

 

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.