LLIBRE ‘UN, DOS, TRES, PICA PARET!’

un, dos, tres, pica paret

El nou llibre per aprendre la història de l’arquitectura amb diversió!

Us presentem el llibre ‘Un, dos, tres, pica paret!’, de Luisa Vera Guardiola i Combel Editorial, que ens proposa un recorregut per la història de l’arquitectura a través de jocs, diversió i molt aprenentatge.

Des dels menhirs, les construccions de les grans piràmides, els orígens de grans ciutats com Roma, la construcció d’esglésies, castells i muralles fins a la Sagrada Família!

un, dos, tres, pica paret

Aquest recorregut el fem de la mà dels nostres fills i filles amb divertides il·lustracions dels grans monuments i construccions més destacades de la història universal, però també amb molts jocs! Perquè cada nova pàgina i aventura té un desplegable al costat on trobareu llocs, pistes o enigmes per a resoldre i aprendre una mica més.

No deixeu passar l’oportunitat d’aprendre junt amb els més petits, perquè els adults també podem aprendre cada dia una cosa nova. I aquest llibre en té moltes dades per conèixer en família!I si voleu conèixer més llibres que combinen joc i diversió amb aprenentatge, no us perdeu el de “Jocs d’Àfrica” de Valérie Karpouchko!

MÉS INFORMACIÓ

Més informació