EL SENYOR PEDRA


Donant vida a una pedra de riu

Quan fem una excursió o simplement anem a donar un volt, moltes vegades arribem a casa carregats de petits tresors que els nostres fills han trobat pel camí: un pal, unes herbes, flors, pinyes, … o una simple pedra.

Perquè no donar vida a un d’aquests trofeus quan arribem a casa?

És una activitat molt simple, que els nens poden fer sols, i que per a ells  tindrà la doble  recompensa d’haver-ho trobat i haver-ho fet ells mateixos.

 

En aquest cas, us expliquem com vàrem donar vida a una simple pedra de riu.

 

Després de netejar bé la pedra només s’ha de col·locar en la posició que vulguem que quedi la cara i començar a pintar-la.

Els nens poden deixar anar la seva creativitat i utilitzar els colors de pintura que més els agradi. També poden donar-li un tot de brillantor amb esmalt d’ungles o purpurines.

Com que volem donar-li vida, el més divertit serà feu una cara (d’home o dona, tant se val) i per això us proposàvem tenir 2 ulls preparats per a enganxar-los al final, quan ja estigui tot pintat.

En aquest cas l’Anna, una nena de 6 anys, va decidir fer un senyor amb bigoti.

I li va quedar així de divertit!

 

 

QUÈ NECESSITEM? 

– 1 pedra mitjana (la forma és igual, però estaria bé que tingués una part plana, per fer de base)

– Pintures de varis colors que podem combinar amb esmalt d’ungles (colors vius i brillants) i purpurines.

– 1 pinzell

– 2 ulls (si no n’aconseguim, podem posar-hi 2 botons)

– Pega per enganxar els ulls

El senyor Pedra, en aquest cas, ens pot servir únicament per a decorar l’habitació o també pot ser un “trepitja-papers” molt divertit i original pel despatx dels pares.

 

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page