L’HORT A CASA

El goig de plantar-ho nosaltres mateixos!

Una bona activitat per fer en família.

Us proposem una activitat molt bonica tant pels més petits com pels pares i mares: fer un hort a casa.

Si teniu jardí a casa, perfecte, ben segur que trobareu un bon espai. I sinó, sempre podeu posar una bona jardinera o un test gran al balcó.

 

Maduixera

L’activitat no només és plantar les hortalisses o fruites, sinó tenir-ne cura mentre creixen i, com no, menjar-se-les quan ja estiguin al seu punt, amb el goig i la satisfacció d’haver-ho fet a casa.

Es tracta d’una activitat molt educativa pels més menuts i que permet compartir una activitat en família.

Cebes plantades

Es poden plantar llavors (a les floristeries o als Centres de Jardineria venen sobres amb llavors per plantar, amb les indicacions de com fer-ho i, sobre tot, en quina època de l’any), però també us recomanem que compreu directament els planters: es tracta de petits testos on ja podem comprar la planta crescuda. Només caldrà trasplantar-la i esperar que doni els seus fruits.


Maduixetes a punt de madurar

En els centres de jardineria trobarem els planters que corresponen a cada època de l’any.

Doncs ja ho sabeu, busqueu un bon espai, planteu els planters… I espereu… I ja veureu com mica en mica creixen les maduixes, els enciams, els espàrrecs, les carxofes, les mongetes, les cols, els tomàquets, els pebrots, les cebes…

Tomàquets “cherry”

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Tomàquets "cherry"

Què necessitem?

  • Un espai per plantar o una jardinera
  • Planters
  • Terra

....

..Planter de maduixes