TALLERS INFANTILS A MAS MIRÓ I VISITA AMB AUDIOGUIA

Mas Miró

Visita Mas Miró amb nens i nenes

Visitar Mas Miró és endinsar-se en la vida i el procés creatiu de Joan Miró, un dels artistes universals més destacats del segle XX.  En aquesta masia de Mont-roig del Camp, l’artista va decidir dedicar-se a la pintura i va passar-hi gairebé tots els estius de la seva vida. Mas Miró va ser el model de “La Masia”, la pintura més emblemàtica de la seva etapa figurativa, però també és on va germinar i madurar la seva obra posterior i on es va perfilar el seu complex llenguatge simbòlic.

Mas Miró

Fotografies de Fundació Mas Miró

Mas Miró, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional, comprèn un conjunt d’edificis construïts entre el segle XVIII i el XX. Tot es conserva tal com l’artista ho va deixar el 1976, últim estiu que hi va ser. La visita al Mas permet endinsar-se en la vida quotidiana de Miró, passejar per les seves habitacions, recórrer el jardí, veure la bassa, el galliner, el corral i la capella, i entrar al seu primer taller per descobrir-hi els seus esbossos i estris de treball.

La visita al Mas inclou un cistell on trobareu suport d’una audioguia i un fulletó que també us permetran recórrer “El paisatge emocional de Miró”, una ruta per diferents paisatges de Mont-roig del Camp, degudament senyalitzats i identificats, on podreu gaudir dels indrets convertits per Miró en obres d’art mundialment reconegudes. I tot això s’inclou al preu de l’entrada general!

 
 

Mas Miró i els tallers per a les famílies

  • Tallers familiars els diumenges 30 de juny, 28 de juliol i 25 d’agost a les 11h
  • L’activitat s’inclou al preu de l’entrada general

Durant els mesos d’estiu, cada últim diumenge de mes, podreu gaudir dels tallers familiars. Acompanyats d’un dels educadors de Mas Miró, recorrereu els diversos espais del Mas a on es va allotjar i inspirar Joan Miró.

El Mas Miró és un espai ideal per gaudir en família: és acollidor, accessible i inclusiu, on grans i petits poden conèixer millor l’artista Joan Miró. El jardí i els camps són perfectes per poder fer una visita relaxada en contacte amb l’entorn natural.

Mas Miró

Fotografies de Fundació Mas Miró

Us proposem un  joc familiar per descobrir els espais i el jardí de Mas Miró mentre feu la visita al vostre ritme. Mas Miró era un lloc molt especial per Joan Miró, ja que la tranquil·litat del camp i el contacte amb la natura li permetien descobrir petits tresors que col·leccionava i feia servir d’inspiració en les seves obres.

Us agradaria fer una col·lecció que us serveixi d’inspiració com feia Miró? Recorrereu els diversos espais tot col·leccionant objectes, i d’aquesta manera coneixereu la vida de Joan Miró i el seu lligam amb el Mas, d’una manera didàctica i divertida!

Mas Miró

Fotografies de Fundació Mas Miró

Des de Mas Miró us donaran el material que necessiteu a l’espai de benvinguda, a l’inici de la vostra visita, on se us informarà de la dinàmica. L’activitat està inclosa amb el preu d’entrada estàndard, que inclou també l’audioguia.

També trobareu a l’espai d’acollida un racó de joc, i a la botiga una selecció de productes infantils inspirats en l’obra de Miró.

A Mas Miró ofereixen diversos espais per complementar la visita familiar:

  • Espai pícnic
  • Canviador
  • Racó de joc
  • Productes infantils
  • Espai Cafè

 

Compreu ja les vostres entrades!

 


 

 

MÉS INFORMACIÓ

Divertiu-vos en els tallers infantils de Mas Miró

data inici
30-06-2024
data fi
25-08-2024
preu
10.00€

lloc

Mas Miró
Finca Mas Miró s/n 43300 Mont-roig del Camp

Comarca:

Baix Camp
Telèfon:
977 179 158
Mòbil:
679 249 201
E-mail:
info@masmiro.com
Web:
http://www.masmiro.com/

Horari

Primavera (Setmana Santa a 14 juny): De dimarts a dissabte de 10 h a 14 h I de 15.30 h a 18 h. Diumenge i festius de 10 h a 14 h.

Estiu (15 juny – 15 setembre): De dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i de 17.30 h a 20 h. Diumenge de 10 h a 14 h.

Tardor (16 setembre a 1 de novembre): De dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i de 15.30 h a 18 h. Diumenge de 10 h a 14 h. Festiu 12 d’octubre obert de 10 h a 14 h.

Hivern (1 de novembre a Setmana Santa): Dissabtes de 10 h a 14 h i de 15.30 h a 18 h. Diumenge de 10 h a 14 h. (obert els dies 6, 7 i 8 de desembre, tancat els dies 24, 25, 26 de desembre i 1,5,6,7 de gener).

Més informació