CEBA’T FESTIVAL, A SABADELL

El Festival de música i diversió amb la millor oferta d’oci familiar de Catalunya

Dies 6 i 7 de novembre de 2021 d’11 a 23 hores, a Fira Sabadell

Les famílies podran gaudir de 24 hores d’activitats infantils de tota mena, on no faltaran atraccions, tallers, competicions esportives, actuacions musicals, batucades o gastronomia.

A partir de les 11 del matí i fins a les 11 de la nit, les famílies podran visitar el recinte Fira Sabadell i gaudir de la gran oferta d’activitats infantils i musicals que ofereix el festival.El Ceba’t Family compta amb un complet i atractiu calendari d’entreteniment amb activitats 100% infantils, entre les quals es troben tallers de circ, de castellers i de globoflèxia, competicions esportives, inflables, llits elàstics, zumba kids, pintacares, atraccions sostenibles i animació infantil de tota mena.

Respecte a les activitats musicals, el Ceba’t Family oferirà tallers musicals i de percussió, Dj’s i concerts infantils. Entre els grups que actuaran en directe, tant el dissabte com el diumenge, es troben Fugados Kids i Versions per Xics.

Fugados Kids és un divertit grup de versions que animarà a tota la família amb un ampli repertori musical, des de cançons populars dels anys 80’s fins als hits amb més ritme del panorama musical actual.

Quant a Versions per Xics, és un interessant projecte musical dirigit al públic familiar amb una posada en escena teatral. Oferirà un repàs de les principals cançons que escolten actualment els més petits, versionant temes de grups com El Pot Petit, Miki Núñez o Doctor Prats.

Les famílies que visitin el Ceba’t Family també podran gaudir de barres gastronòmiques i food trucks amb begudes i menjars per a tots els gustos.

D’aquesta manera, podran aprofitar al màxim la jornada d’oci familiar sense necessitat d’abandonar el recinte per menjar o per sopar. Hamburgueses, frànkfurts, pizzes, creps o cerveses artesanes seran alguns dels productes presents en l’espai gastronòmic del festival.

Sens dubte, el Ceba’t Festival compta amb tots els ingredients per a convertir-se en la millor proposta d’oci familiar de Catalunya durant el primer cap de setmana de novembre.

ENTRADES:

  • El preu de l’entrada per a majors de 12 anys és de 10€ introduint el codi de descompte sortirambnens21 abans de validar la compra.
  • L’accés és gratuït per a nens i nenes amb edats compreses entre els 0 i els 12 anys.

 

➡️ Compra les entrades AQUÍ

 
MÉS INFORMACIÓ

data inici
06-11-2021
data fi
07-11-2021

lloc

FIRA SABADELL
Plaça de la Sardana, 7 · Sabadell

Comarca:

Vallès Occidental
E-mail:
info@cebatfestival.com
Web:
https://cebatfestival.com/

Més informació

💣 DESCOMPTE EN LES ENTRADES

Descompte de 2 euros en el preu de l’entrada per a majors de 12 anys. Introdueix el codi de descompte "sortirambnens21" abans de validar la compra. ----------------------------------------------------------------------------------MESURES ANTI COVID-19:
  • Totes les activitats englobades al Ceba’t Family compliran amb les normatives sanitàries vigents durant les dates del festival, seguint, en tot moment, els protocols d'actuació anti COVID-19 marcats pel PROCICAT.