ELS JARDINS DE JUBERRI A ANDORRA

Els jardins contemporanis de Juberri a Sant Julià de Lòria

Per gaudir de la natura amb nens i nenes us proposem una experiència única: els sorprenents Jardins de Juberri. Aquests jardins estan situats a Andorra, a la petita població de Juberri, dins la parròquia de Sant Julià de Lòria. Es tracta d’un espai replet d’escultures contemporànies que es troben en harmonia amb la natura d’aquesta vall.

Cal destacar que l’accés a aquests jardins és gratuït.

Jardins de Juberri

 

Origen dels Jardins de Juberri

Aquests jardins van ser creats l’any 2005 per una família resident a la localitat. Van demanar permís al Comú per establir les obres de l’escultor Àngel Calvente en una part dels seus terrenys, i crear així un jardí especial d’interès turístic per a les famílies.

Jardins de Juberri

D’aquesta manera, van transformar una zona natural en un espai per a visitar amb nens i nenes on s’observa el contrast de la naturalesa pirinenca amb l’aportació de les fascinants escultures que protagonitzen els jardins.

  

Les escultures protagonistes

Les creacions artístiques que protagonitzen aquest espai són de gran diversitat. Podem veure com predominen les escultures d’animals, podem trobar cavalls, ovelles, elefants, girafes i zebres, entre molts altres. El conjunt d’animals provinents de diferents indrets del món remarquen el contrast amb la resta de la vall.

Jardins de Juberri

Tot i que els animals són els protagonistes, també trobem escultures que exemplifiquen a la perfecció el món artístic contemporani, com és el cas d’unes mans gegants que simbolitza que subjecten els arbres. També podem contemplar estàtues humanes i maquetes d’esglésies andorranes.

Jardins de Juberri

En mig d’aquest fascinant jardí hi apareixen escultures d’éssers extingits com són els dinosaures, per tal de deixar volar la imaginació dels més petits de la casa, els quals es podran fer fotografies amb els seus animals preferits.

No només hi trobareu escultures, sinó que també podreu gaudir de salts d’aigua versallescs, arbustos de formes perfectes i bancs originals on seure a gaudir del paisatge.

Jardins de Juberri

 

Ubicació exacta dels jardins

Els jardins estan ubicats a la urbanització de Juberri, a menys de 5 quilòmetres de Sant Julià de Lòria. Concretament, els podreu trobar al carrer del Rec, número 66.

Jardins de Juberri

Al costat d’aquest espai hi ha l’església romànica de Sant Esteve de Juberri, la qual si aneu als jardins, podreu aprofitar per visitar. Molt a prop de la població de Juberri hi ha el parc d’aventures Naturland, fet que converteix els jardins en una fascinant parada pels nens i nenes de camí al parc.

Jardins de Juberri

Els jardins es converteixen en un petit paradís pels infants, per les famílies i pels amants de la fotografia, la natura i l’art.

Així que ja sabeu, si voleu endinsar-vos en un espai protagonitzat per la natura pirinenca i l’escultura contemporània, no podeu deixar passar l’oportunitat de visitar aquests jardins.

 

.
MÉS INFORMACIÓ

lloc

Juberri, Andorra
Carrer del Bec, 42, AD600 Sant Julià de Lòria, Andorra

Més informació

Entrada gratuïta