CONTES EDUCATIUS I PSICOLÒGICS PER A INFANTS

Contes educatius i psicològics per aprendre amb els nens

L’Editorial Sentir té un seguit de contes educatius i psicològics per conèixer temes com els divorcis, les pors o fins i tot els abusos amb els nens. Problemes i situacions que afecten a gran part del món avui dia i que moltes vegades són necessaris de compartir amb els més petits. Per això, aquest conjunt de llibres tenen la missió d’explicar alhora que s’aprèn i es gaudeix amb la lectura.

contes educatius i psicològics

 

Senticontes

Els llibres de l’apartat Senticontes serveixen per explicar o prevenir als nens de situacions que són comuns en l’actualitat. A més a més, tots ells inclouen adhesius, pàgines per dibuixar i pintar i consells pels adults davant les situacions que es presenten.


PUBLICITATEl viatge del cordó de plata

Aquest llibre en particular tracta el tema de l’adopció i l’acolliment familiar. I ho vivim amb l’Andrea, que ha estat adoptada per una nova família en un lloc que encara no coneix. Com se sent? Com viurà aquesta nova etapa? Un conte que dóna resposta a una situació que al principi no és gens fàcil.

contes educatius i psicològics

➡ Compra’l AQUÍ

 

El jardí de les abraçades

Aquest conte ens parla de l’assetjament escolar i de com prevenir-lo i ser millors companys i companyes. La protagonista d’aquest llibre, la Tesa, ens presenta a en Víctor, que sempre està sol i trist i a qui molts companys de la classe tracten malament. La Tesa haurà de fer alguna cosa per solucionar-ho, i nosaltres l’acompanyem.

contes educatius i psicològics

➡ Compra´l AQUÍ

 

De quin color són els teus secrets?

La història ens parla dels abusos sexuals als nens amb un llenguatge clar, senzill i entenedor per als petits. Es tracta de percebre amb l’Alma, la protagonista del conte, com se senten els nens en guardar un secret, com explicar-los i a qui. Un llibre que permet que els nens s’obrin amb nosaltres per explicar-nos els secrets més amagats i que potser els fan més mal.

contes educatius i psicològics

➡ Compra’l AQUÍ

 

Una visita inesperada a la meva família

Què és això del càncer? Per què li ha tocat a la meva família? Que pot passar? Amb aquest conte els nens trobaran respostes a aquestes preguntes. Els avis de la Victòria han rebut aquesta visita, i acompanyarem a la protagonista de la història per conèixer com viu la situació, com li expliquen i com ho afronta.

contes educatius i psicològics

➡ Compra’l AQUÍ

 

Quan el meu cor tremola

En Koke no sap ben bé què passa amb els seus pares, i amb ell descobrirem la situació del divorci. Aquest llibre ajuda als més petits a entendre una situació així i com superar-la. Perquè moltes vegades una vivència d’aquest tipus pot suposar un trauma si no se sap com viure-ho amb el nen.

contes educatius i psicològics

➡ Compra’l AQUÍ

 

El talismà de la Lluna

Aquest conte en concret tracta el tema del dol i la resiliència durant la infantesa. La Luna ha canviat i ara ha d’expressar com se sent, com viu una situació dolenta que ha viscut. I els adults hauran de comprendre la Luna i donar-li tot l’afecte i l’ajut que necessiti.

contes educatius i psicològics

➡ Compra’l AQUÍ

 

Creixicontes

En aquesta secció, els contes ens expliquen i ens mostren els problemes habituals als quals s’enfronten la majoria de nens i nenes durant la seva etapa d’infantesa.


PUBLICITATDani contra la por

Ser nen no és senzill encara que ho sembli! I això s’ha d’entendre. La Dani, per exemple, ens ensenya com se senten els nens i nenes que tenen por. Però amb la nostra ajuda podrà superar-ho tot i enfrontar-se a totes les pors que té, ja siguin monstres, bruixes o dracs.

 

contes educatius i psicològics

➡ Compra’l AQUÍ

 

Dani i el misteri del bolquer

La retirada del bolquer és una fita molt important durant l’etapa i l’evolució dels nens a la infantesa. Per això, aquest conte ens explica com ho viuen els nens i els senyals que indiquen als pares quan poden estar llestos els seus fills per fer aquest pas.

contes educatius i psicològics

➡ Compra’l AQUÍ

 

Contes de psicologia

Tenir fills també és conèixer una mica de psicologia per tal d’estar alerta i saber portar situacions determinades. En aquest cas, els contes de psicologia poden ajudar als pares i mares, i també als fills, a reconèixer i solucionar els problemes que viuen.

El teu cos és un tresor

L’Alma i en David saben que el seu cos és tot un tresor, i amb l’ajuda de l’osseta ASPASI coneixeran com cuidar-lo. Al llarg d’aquest llibre descobrim les situacions d’abusos sexuals a infants i sobretot com prevenir-los.

contes educatius i psicològics


PUBLICITAT