LES AVENTURES DE LA MIFFFY

Descobreix el llibres de la Miffy

Per a infants a partir de 3 anys

Les aventures de la Miffy

Miffy és artista

La Miffy s’inspira en una visita a un museu i decideix convertir-se en artista. T’animes a crear els teus propis quadres amb ella?

 

La Miffy va al museu

Les aventures de la Miffy

La mare de la Miffy vol anar al museu amb tota la família, però el seu pare té dubtes, potser encara és massa petita per entendre art. Molt il·lusionada, la Miffy mirarà les obres amb atenció i descobrirà el moviment, les formes, els colors, les dimensions, la composició… i decidirà començar a crear.

  

La Miffy i el bebè

Les aventures de la Miffy

La mare i el pare de la Miffy li diuen que aviat naixerà un nou membre a la família. Ella, emocionada, s’afanya a fer dibuixos per al bebè. Quan neix, la Miffy es queda bocabadada observant que és ben petit. Els pares deixaran que l’agafi i que se’l posi a la falda i és aleshores quan ella s’adona que és la germana gran.

 
 

La Miffy i la Melanie

La Miffy té una amiga que es diu Melanie i viu molt lluny. S’escriuen cartes sovint, malgrat que encara no han pogut passar temps juntes. Però un dia, ¡quina alegria!, la Melanie viatja en avió per visitar la Miffy. Les dues amigues estan contentes de poder veure’s per fi i compartir uns dies per jugar i gaudir.

 

Els avis de la Miffy

A la Miffy li agrada molt anar a veure els avis. Li ensenyen a utilitzar les eines, l’avi li construeix un patinet i ella mateixa tricota per fer-li un xal preciós a la seva àvia. Quan és l’hora de berenar mengen unes galetes casolanes delicioses. Que bé que s’ho passen sempre!

 

El jardí de la Miffy

El pare de la Miffy li proposa que creïn el seu primer jardí junts. Quina il·lusió! La Miffy aprèn a preparar i cuidar la terra per poder sembrar llavors de pastanaga. Les veu créixer poc a poc. Quan són a punt, s’il·lusiona de recol·lectar la collita i d’observar com les preparen per sopar. A més, estan per llepar-se els dits!

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.