BROMES A LES FOSQUES

Anem a dormir junts!

Per a infants a partir de 5 anys

A “bromes a les fosques” tres petits amics –un os, una llebre i un cuc– passen la seva primera nit junts a casa d’un d’ells.

Dormir en un lloc aliè a la pròpia llar, anar a un campament o participar en una activitat que trenca la rutina familiar són aventures que a moltes nenes i nens els fa il·lusió experimentar: els proporciona una sensació d’autonomia i maduresa, els estimula en l’exercici de la responsabilitat davant del que és nou o desconegut i els ajuda en el difícil procés de socialització. Això és el que els passa als protagonistes de “Bromes a les fosques”.

Els nervis inicials dels hostes –tant dels pares com dels seus fills– i l’hospitalitat dels amfitrions són el punt de partida d’aquesta història.

El sopar, la higiene personal, el joc i el conte abans de dormir formen part d’una divertida dinàmica on les històries de por i el poder de la imaginació aporten emoció a aquesta entranyable vivència infantil. Amb l’interacció entre ells es percep la personalitat de cadascun: els seus temors, les seves febleses, la necessitat de protecció i seguretat per part dels adults.

Editorial Kalandraka.MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.