COSTA BRAVA PARC AVENTURA, A PALS

Costa Brava Parc Aventura en família

Els parcs d’aventures són els llocs perfectes per ensenyar als infants a viure experiències diferents, per viure una aventura en mig de la natura i sobretot, per passar-ho d’allò més bé en família! El Costa Brava Parc Aventura, a la localitat de Pals, n’és un exemple perfecte, amb un munt de recorreguts adaptats per a cada nen i nena i les seves habilitats, i tot envoltat d’arbres.

 

Nou circuits classificats per dificultat

Al Costa Brava Parc Aventura trobem fins a 9 itineraris diferents que van des d’una estrella de dificultat, fins a 6! I del metre d’altura fins als 10 metres. Tot i que per accedir als circuits s’ha de tenir una edat mínima de tres anys, i cada nen i nena ha de complir amb un mínim d’alçada, pel que és totalment segur i divertit!
Cada itinerari rep el nom d’una localitat o indret especial de la Costa Brava; Sa Cova, Illes Medes, Aigua Blava, Cap de Creus, Begur… Sent el Cap de Creus el més difícil, ens hi  atrevim?

 

Ponts penjants, tirolines, troncs i obstacles

Cada circuit té els seus obstacles i elements particulars com ara ponts penjants, més de 500 metres de tirolines, troncs, caigudes verticals, obstacles aeris… Sabrem superar-los tots? Aquest és el repte!

Tots aquests elements permetran als nens i nenes a superar-se a ells mateixos, passar un gran dia d’aventures i millorar la seva flexibilitat fent exercici físic en un indret preciós de la Costa Brava.

Les entrades inclouen l’entrada al parc, així com també parking gratuït, amb possibilitat de cancel·lació fins a 24h abans.

 

➡ Pots comprar les entrades aquí:

 MÉS INFORMACIÓ

Cami del Bernegar, s/n, 17256, Pals

Comarca:

Baix Empordà

Més informació