LLIBRES DE SANT JORDI PER A NENS I NENES

LLIBRES DE SANT JORDI PER A NENS

Els millors llibres de Sant Jordi per llegir amb els més petits

“I de la sang del drac va brollar una rosa preciosa que Sant Jordi va regalar a la princesa”. Qui no sap com acaba el meravellós conte de Sant Jordi? Una història que mai ens cansa! I ara que ja s’acosta…


PUBLICITATDes de Sortir amb nens us deixem els millors llibres de Sant Jordi perquè els més petits també comencin a aprendre’s bé la història. I hi ha llibres tradicionals, llibres per pintar, llibres per escoltar o fins i tot per olorar.

LLIBRES DE SANT JORDI PER A NENS

 

 

El meravellós, singular i sorprenent llibre de Sant Jordi

  • Per a infants a partir de 3 anys

És un còmic? És un àlbum? És un manual? És el Sant Jordi total! L’origen, la llegenda, la festa!

Poques llegendes hi ha més nostres i, alhora, més universals que la de Sant Jordi, per això amb aquest llibre podreu saber-ho tot, absolutament tot, sobre el nostre cavaller!

Amb el toc d’humor inconfusible de Jaume Copons i Liliana Fortuny, i passant del còmic a l’àlbum i al format informatiu, el llibre s’estructura en quatre parts:

  • Tot el que volíeu saber sobre Sant Jordi, des dels inicis a l’Imperi romà fins als nostres dies.
  • La llegenda de Sant Jordi, la princesa i el drac.
  • La celebració del dia de Sant Jordi.
  • Instruccions per lluitar contra un drac, per si mai ho heu de fer…!

Text: Jaume Copons
Il·lustracions: Liliana Fortuny

Compra el llibre AQUÍ

Llibres de Sant Jordi tradicionals

‘Sant Jordi i el drac’ és un llibre perfecte pels nens que comencen a llegir i aprendre aquesta història. Un conte tradicional però ple d’il·lustracions.

llibres de sant jordi

 

‘La llegenda de Sant Jordi’ acosta la història als més petits amb divertides il·lustracions que expliquen qui va ser el famós cavaller Sant Jordi.


PUBLICITATLlibres de Sant Jordi per pintar

‘Sant Jordi i el drac Patac’ ens explica el conte de Sant Jordi des d’una altra perspectiva. Si, Sant Jordi mata al drac però… nosaltres hi participem a la història! Una bona manera d’endinsar-se al conte mitjançant activitats interactives com pot ser pintar o dibuixar.

 

Precioses il·lustracions omplen les pàgines d’aquest llibre i ens expliquen la història de Sant Jordi. Només falta una cosa: pintar-les. I com més us agradi!

 

Busquem a Sant Jordi, llegim la seva història i pintem, és clar! A tots els seus personatges. I, a més a més, també podem escriure el que vulguem.


PUBLICITATLlibres de Sant Jordi per aprendre

El millor llibre de Sant Jordi perquè els nadons comencin a tastar la història alhora que aprenen sons, colors i noves paraules. I tot relacionat amb el conte tradicional!

llibres de sant jordi

 

En aquest cas no parlem d’aprendre amb un primer llibre de Sant Jordi, perquè el conte de ‘Una llegenda de Sant Jordi’ ens explica aquesta història tradicional des del punt de vista de dos nens que hauran d’enfrontar-se al drac del conte però també als dracs que hi ha a la realitat.

llibres de sant jordi

🔎  Descobreix més sobre aquest conte AQUÍ


PUBLICITATLlibres de Sant Jordi desplegables

A ‘Sant Jordi i el Drac’ podem descobrir la història de Sant Jordi entrant dins els seus escenaris! Amb els desplegables que hi ha passejarem pels boscos, pel castell i per la casa del drac.

llibres de sant jordi

 

A ‘La llegenda de Sant Jordi’ també passegem amb els seus protagonistes a través dels desplegables, però aquí també n’hi ha rimes i molt d’humor!

llibres de sant jordi


PUBLICITATLlibres de Sant Jordi per buscar

Sereu capaços de trobar a Sant Jordi entre un munt de laberints? A ‘Els laberints de Sant Jordi’ tenim aquesta missió!

llibres de sant jordi

 

Ràpid! En aquest llibre hem de trobar a Sant Jordi perquè mati al drac i salvi a la princesa.

🔎  Descobreix més sobre aquest llibre AQUÍ

 

Ara s’ha perdut el drac! En aquest llibre seguirem tota l’aventura de Sant Jordi buscant al que sembla el dolent de la història.

llibres de sant jordi

 

Aquí no busquem a Sant Jordi o al drac, però el nostre protagonista, en Pep, haurà de buscar al seu autor favorit perquè li signi el seu llibre. L’acompanyem a ‘La Diada de Sant Jordi’?

llibres de sant jordi

🔎  Descobreix més sobre aquest llibre AQUÍ


PUBLICITATLlibres de Sant Jordi per escoltar i olorar

Voleu saber com sona el conte de Sant Jordi? Escoltar al drac, a la princesa i al famós cavaller. ‘La llegenda de Sant Jordi amb sons’ repassa tota la història i, a més a més, podem escoltar als seus personatges!

 

Però Sant Jordi també s’olora, i s’olora amb les roses! ‘La llegenda de Sant Jordi amb olor’ explica el conte i ens dóna el millor olor mentre el llegim.


PUBLICITATLlibres de Sant Jordi amb adhesius

Aquí no només llegim, també enganxem! Una manera entretinguda i diferent d’aprendre la tradicional història de Sant Jordi.

 

Llibres de Sant Jordi amb complements

A Sant Jordi es llegeix i també es menja! Per això, ‘El meu plat de Sant Jordi’ inclou el conte tradicional de Sant Jordi i un plat per als més petits amb precioses il·lustracions.

llibres de sant jordi

 

Sant Jordi es pot explicar de moltes maneres, i una és amb el teatre. Per això, aquest conte també té un petit escenari amb titelles per explicar i muntar el nostre propi Sant Jordi.


PUBLICITATLlibres de Sant Jordi amb un toc d’humor

De gènere còmic, per divertir a tota la família: Qui farà riure a la princesa? Conte il·lustrat sobre reis, reines i princeses i personatges fantàstics: fades, follets, bruixes, nans i bruixots. Text amb entonació i rima i tipografia sense serifa i ben contrastada, ideal per a primers lectors.

Fa temps que la princesa no riu, i ja no se’n recorda, de com es fa. El rei i la reina estan ben preocupats. Els reis convoquen els millors experts en trucs i receptes màgiques per fer riure la princesa. Arriben a palau fades, bruixes, follets, i fins i tot els bruixots, tots convençuts que ho aconseguiran.

Però… Qui farà riure a la princesa? Doncs no serà cap d’aquests, no… Serà gràcies a un pet que se li escapa al Rei!

➡ Compra el llibre “Qui farà riure a la princesa AQUÍ

.

Llibres de Sant Jordi amb personatges sorpresa

I si acompanyem als xunguis a la Diada de Sant Jordi? Aneu amb compte què no es perdin! Amb ells olorarem les roses, llegirem llibres i escoltarem la història de Sant Jordi.

llibres de sant jordi

 

A en Geronimo Stilton li toca tornar a Barcelona just la Diada de Sant Jordi, així que l’hem d’acompanyar en la seva aventura per la ciutat.

 

A l’Agatha Mistery li han encomanat una missió a Barcelona durant el dia de Sant Jordi: ha d’entregar-li un paquet molt important a un altre agent i, de passada, gaudirà d’aquesta festa.

llibres de sant jordi

 

➡ Mira com fer dracs per Sant Jordi AQUÍ

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.