JOCS DE HALLOWEEN PER FER UNA FESTA AMB NENS

juegos de Halloween

Els millors jocs de Halloween per jugar amb els nens

Ara que arriba Halloween toca buscar els millors plans per fer amb els més petits: excursions, pel·lícules, parcs d’atraccions… Fins i tot festes! Perquè la nit de Halloween és per passar-s’ho bé, i a vegades només cal una gran festa per aconseguir-ho. Però saps quins són els millors jocs de Halloween per muntar aquesta festa amb els nens? Te’ls diem!

jocs de Halloween

 

Jocs per decorar la festa

Decorar la festa també pot convertir-se en tot un joc! Sobretot si fem un concurs de manualitats de Halloween. La temàtica la que més ens vingui de gust, això sí, ha de fer por! Carabasses, ratapinyades, calaveres, fantasmes, monstres… N’hi ha un munt on escollir.

jocs de Halloween 

Decorem carabasses

Una altra manera de decorar la festa és amb carabasses de veritat. I tot i que sembla una mica complicat, de fet és molt entretingut i requereix molta imaginació el fet de buidar la carabassa i donar-li una cara, la que vulguem! Sempre amb la supervisió d’un adult, és clar.

jocs de Halloween

 

Festa de disfresses

A una bona festa de Halloween no poden faltar les disfresses, i un concurs de disfresses també pot ser un joc perfecte per començar. La clau per dur a terme aquest joc és tenir roba vella, barrets i diferents accessoris per tenir molt de material on escollir.

jocs de Halloween

 

Concursos i gimcanes

Hi ha milers de formes de fer concursos i gimcanes, i això és el que fa que sigui un joc tan divertit! Podem fer gimcanes de por, de pistes o fins i tot de menjar. Si comptem amb espai suficient i molta imaginació, pot quedar un concurs que durarà hores i encantarà als nens. Un consell… I si fem una combinació de molts concursos per fer la gimcana?

jocs de Halloween

 

Pintem cares

Que els nens i nenes tinguin l’opció de pintar-se la cara pot ser molt divertit! De pirates, de fantasmes, de monstres, tant es val! El més important és que tothom triï el que més li agradi.

jocs de Halloween

 

Històries de por

I tampoc poden faltar els contes de por! Hi ha moltíssims llibres infantils per Halloween d’on podem treure moltes històries per explicar als més petits. N’hi ha per totes les edats i per a tots els gustos, des de castells i cases encantades fins a fantasmes i monstres.

jocs de Halloween

 

Truc o tracte

Des dels països anglosaxons ha arribat aquesta tradició que prové d’Irlanda des de fa ja milers d’anys. Això sí, s’ha actualitzat! Perquè ara el truc o tracte consisteix, com segurament ja sabreu, en anar a demanar caramels i dolços boníssims. Només fent això, la diversió està assegurada.

jocs de Halloween➡ Descobreix totes les receptes fàcils per fer a Halloween amb els nens AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.