LLIBRES INFANTILS PER HALLOWEEN

Els millors llibres infantils per Halloween!

Ja arriba la festa de Halloween! Als nens i nenes els encanta aquesta festa, barreja un munt de coses divertides: dolços, disfresses, fantasmes, històries de por… des de Sortir amb nens hem fet una llista amb els millors llibres infantils per Halloween per passar una estona divertida amb alguns personatges d’aquesta nit.

llibres infantils per halloween

 

Historias de Halloween

Aquest llibre reuneix tot un seguit de contes plens de bruixes, vampirs i mostres que es poden convertir en els acompanyants perfectes de la nit de Halloween. Històries per explicar en veu alta i amb els més petits com a audiència principal!

llibres infantils per Halloween 

Noche de Halloween

Els tres protagonistes d’aquest llibre ens mostren la màgia que té una nit que no només és per la por. A través d’aquestes pàgines els acompanyem per descobrir les meravelles de la nit de Halloween. I, a més a més, també serveix per aprendre anglès!

llibres infantils per Halloween

 

La mansión encantada

Els llibres de Halloween són molt divertits alhora d’esgarrifadors, però si a sobre hi afegim pop-up encara són millors! Aquest conte ens presenta tot un seguit de criatures que surten durant la nit de Halloween… I que també surten de les pàgines dels llibres.

llibres infantils per Halloween

 

La casa encantada de los números

Qui millor per ensenyar als més petits a contar que el mateix Dràcula? Ens farà de guia de la seva mansió durant tot aquest conte! I a més a més, comptarem amb ell a tots els que hi viuen dins.

llibres infantils per Halloween

 

Escuela de monstruos

Hem de salvar l’escola dels monstres! Un exèrcit de bitxos han envaït tot l’espai i ells són els encarregats de treure’ls i salvar el col·legi. Els ajudem?

llibres infantils per Halloween

 

Manual de brujas

Per a tots aquells petits enamorats de les bruixes i els bruixots, aquí tenim un veritable manual de bruixes per aprendre-ho tot sobre elles. Què mengen, on van, com volen, qui les acompanya… I són bones! Descobrim el seu món amb elles.

llibres infantils per Halloween

 

Castillo de brujas

Aquest llibre ens fa un recorregut del castell de les bruixes, i a més a més un recorregut ben real! Perquè les seves pàgines ens ensenyen cadascuna de les habitacions on viuen totes les bruixes.

llibres infantils per Halloween

 

Peppa’s Halloween Party

Ens unim a la festa de Halloween que fa la Peppa Pig amb tota la seva família? Amb adhesius inclosos! I a més a més, en un anglès fàcil per poder passar una estona de diversió i aprenentatge amb els nens.

llibres infantils per Halloween

 

Peppa’s Pumpkin Party

Corre! Que preparem la carabassa de Halloween amb la Peppa Pig! Hi anirà tothom a la seva festa, i aquest element ha d’estar perfecte. També en anglès, per aprendre i passar-s’ho bé alhora.

llibres infantils per HalloweenHalloween ¡qué miedo!

En Geronimo Stilton també té plans per a aquest Halloween, i si volem, també podem anar amb ell a la festa on va conèixer la Tenebrosa Tenebrax. A més a més, també ens explica els millors trucs per fer una festa de Halloween molt divertida.

llibres infantils per Halloween

 

Mr Men Halloween Party

Aquest llibre en un anglès de nivell bàsic és la millor manera per iniciar als nens en aquest idioma i explicar què és la festa de Halloween. Mr.  Men ens ensenya les disfresses, els dolços, i les tradicions.

llibres infantils per Halloween

 

El parque del terror

Us imagineu un veritable parc del terror? Aquest existeix! I hi entrem en aquest conte per descobrir les seves trampes, els seus habitants, les seves atraccions i tots els llocs amagats que hi té.

llibres infantils per Halloween

 

Boo! ¡Bu!

Escrit en castellà i anglès per aprendre, aquest llibre ens explica la història d’un nen que gaudeix molt de la festa de Halloween i com viu aquest dia. Molts caramels, moltes fulles, carabasses i una mica de por.

llibres infantils per Halloween

 

Halloween

Aquest llibre té un munt d’activitats per pintar, enganxar adhesius, recórrer laberints… I descobrir Halloween d’una altra manera! Perfecte per nens i nenes a qui els encanti pintar.

llibres infantils per Halloween

 

Cuentos de miedo

Aquest llibre barreja contes i un seguit d’idees perfectes per celebrar Halloween. D’una banda, una família de vampirs, uns petits monstres i un munt de fantasmes seran els protagonistes de les històries. Però també trobem receptes, disfresses i un munt de coses més per gaudir de la festa.

llibres infantils per Halloween