FESTA DELS CONTES DE SANT JOAN, A BLANES

15a Festa dels Contes de Sant Joan al Jardí Botànic Marimurtra

Dissabte 24 de juny de 2017  a les 18.30 hores
Al Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan, a Blanes es fa la Festa dels Contes de Sant Joan al Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra.

L’organitza els Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació, amb l’objectiu de recaptar diners, difondre informació sobre els serveis d’atenció i investigació que realitza, tant per a la mainada que està hospitalitzada rebent tractament, com per als seus familiars.

La narració dels contes anirà intercalada amb interludis musicals a càrrec dels professors i alumnes d’una escola de música de Blanes.

Després de la sessió de contes i música, la vetllada es tanca amb un berenar amb coca i refrescos cedits per diversos col·laboradors. També hi ha obsequis i moltes sorpreses.

Per accedir des del centre de Blanes fins el Jardí Botànic Marimurtra els qui no disposin de transport privat tenen la possibilitat d’arribar-hi utilitzant els autobusos Jardinera que surten des de la Plaça Catalunya cada ½ hora, i que fan una sola aturada a la zona del Port abans d’emprendre la pujada. El darrer servei sortirà a 2/4 de 9 de la nit.

Entrada gratuïta.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Contes per a infants

Lloc

Jardins Marimurtra
Passeig Carl Faust, 9 (17300 Blanes) (La Selva)
Latitud i Longitud:
41.6760300, 2.8010400
Web:
http://www.jbotanicmarimurtra.org/?#

Com Arribar-hi

Més informació