PETITS CAMALEONS 2022, EL FESTIVAL DE MÚSICA FAMILIAR A SANT CUGAT DEL VALLÈS

Petits Camaleons: El festival de música familiar que ofereix als més petits la música que mereixen

  • Del 25 de setembre al 2 d’octubre de 2022

    Petits Camaleons és un festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys, que els ofereix la música que mereixen: amb grups de primera fila, adaptant el format a les seves necessitats: concerts curts, a un volum adequat per als més petits , amb una gran varietat d’estils i les primeres files reservades per a ells/es. Tot està pensat perquè els infants tinguin accés a la música en directe de qualitat que es mereixen.

Petits Camaleons, és molt més que un festival de rock infantil: es reivindica el dret dels nens i nenes a la música i a la cultura de qualitat. A més de música pop o electrònica, els nens i nenes també podran escoltar altres gèneres com el folk o el country.

petits camaleons

Es busca crear experiències educatives, fomentant la passió per la música, la curiositat i les ganes d’aprendre més, per exemple, amb tallers i rodes de premsa on els nens i nenes poden formular preguntes als músics.

El festival és un esdeveniment per compartir en família, vivint amb ells/es els teus grups favorits, descobrint junts altres nous, gaudint amb ells/es i creant aquest vincle màgic que només la música en directe és capaç de crear.

petits camaleons

.

Programació Petits Camaleons

  • Concert gratuït del grup HEAVY PER XICS a Sant Cugat del Vallès

25 de setembre / Horari i espai per confirmar

Entrada gratuïta

petits camaleons

  • Concert “Festa dels pares” amb STAY HOMAS

30 de setembre de 2022 al Teatre-Auditori Sant Cugat a les 21 hores

petits camaleons

  • Petits Camaleons

Dies 1 i 2 d’octubre de 2022 d’11 h a 19.30 hores al  Teatre-Auditori Sant Cugat, Parc Arborètum i Escola Victòria dels Àngels

 

.MÉS INFORMACIÓ

data inici
25-09-2022
data fi
02-10-2022

Més informació

Consulteu el programa d'activitats en PDF, AQUÍ
Més informació AQUÍ
Compra d'entrades AQUÍ

. Conte Petits Camaleons 10 anys

Conjuntament amb l’editorial Nanit, el festival Petits Camaleons publica el seu primer conte amb motiu del desè aniversari. Amb les il·lustracions del dissenyador Àlex Roca, el llibre Petits Camaleons 10 anys explica als més menuts la historia del festival, des del seu naixement fins a dia d’avui amb un plantejament didàctic i interactiu per a tota la família.  

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.