FESTIVAL CAP ROIG MINI, ACTUACIONS PER A TOTA LA FAMÍLIA

 Xiula i Bye Bye Monstre al Festival Cap Roig Mini

Un dels millors festivals d’estiu ara també inclou actuacions musicals per gaudir en família, dins del Festival Cap Roig Mini!

Aquest any, tant adults com infants tindreu l’oportunitat de formar part d’aquest festival d’estiu, ja que el Festival del Cap Roig, en la seva versió Festival Cap Roig Mini, inclourà en el seu cartell dues actuacions pensades per a tota la família: Xiula, el 7 d’agost a les 20 h i Bye Bye Monstre el 12 d’agost a les 21 hores.

.
Des d’inicis de la primera dècada del 2000, el Festival del Cap Roig ha portat a la Costa Brava artistes de renom. Aquesta edició del 2022, permetrà gaudir d’artistes de talla internacional com Sebastián Yatra, Christina Aguilera, Sting i actuacions d’artistes amb gran empenta en el panorama nacional com Pablo Alborán, Dani Martín i Miki Núñez, entre d’altres.

L’ escenari es troba emmarcat en un espai envejable, dins el jardí botànic del castell del Cap Roig, i tindrà una capacitat de més de dos mil espectadors per actuació. Aquests jardins són considerats com  uns dels jardins botànics més importants de tot el Mediterrani; plens d’espècies vegetals dels cinc continents i amb el bell escenari natural de la Costa Brava de rerefons. Així, la cultura acompanya durant el festival a la naturalesa i història d’aquest meravellós espai.

 

 Xiula, el 7 d’agost a les 20 hores

 

El grup Xiula, portaran a l’escenari del Cap Roig tots els seus grans èxits de la seva última dècada. Amb l’humor, l’espectacle i la diversió que els caracteritza, proporcionaran als vostres nens i nenes tota una màgica primera experiència de festival.

 

Festival Cap Roig Mini

Podeu comprar les entrades per a Xiula en el Festival del Cap Roig Mini AQUÍ.

 

Bye Bye Monstre el 12 d’agost a les 21 hores

 

Després de 25 anys revolucionant el món del teatre musical per adults, la companyia Dagoll Dagom presenta la seva primera proposta musical per a tota la família. Bye Bye Monstre pretén fer-nos veure totes les coses bones que ens ha portat el confinament i que, malgrat les circumstàncies, hem sigut capaços de superar l’adversitat i fer volar la imaginació, despertar la solidaritat i recuperar la diversió en família.

 

Festival Cap Roig Mini

Podeu comprar les entrades per a Bye Bye Monstre AQUÍ.No oblideu també que teniu una gran varietat d’actuacions durant el festival per a tots els gustos musicals!

Podeu consultar tota la programació del Festival del Cap Roig AQUÍ.

MÉS INFORMACIÓ

data inici
12-08-2022

lloc

Jardí Botànic de Cap Roig
Camí del Rus, s/n 17210 Calella de Palafrugell

Comarca:

Baix Empordà
Latitud i Longitud:
41°52’36.99″N, 3°10’37.51″E
Web:
https://www.caproigfestival.com/

Més informació