DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

Nous tiquets de descomptes per a les famílies

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou el cupons adreçats a les famílies amb nous descomptes i promocions.


PUBLICITATAmb el nous cupons, es poden visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials.

La promoció inclou descomptes per a visitar la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, els Espais Naturals del Delta del Llobregat,  el Canal Olímpic de Catalunya, el Museu de Sant Boi, les Coves de Montserrat Collbató, Catalunya en Miniatura i Aventura vertical a Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues, el Museu Agbar de les Aigües, l’Itinerari Jujol de Sant Joan Despí, i el Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA.

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

Les famílies interessades poden sol·licitar a través del web www.turismebaixllobregat.com/cupons.

Els cupons també es poden adquirir a les oficines de turisme, i punts d’informació turístics, allotjaments, restaurants, jugateques, punts d’informació juvenil i als principals atractius turístics del Baix Llobregat.

CANAL OLÍMPIC DE CATALUNYA

Vine a fer activitats d’oci i esport amb tota la família a l’aire lliure i en unes instal·lacions olímpiques. Canoa canadenca, caiac, barques amb pales, tir amb arc, bicicletes, cotxes de pedals, i patins en línia, etc… També pots fer activitats amb monitors, casals d’estiu, cursos d’optimist i pels més petits, el tren del canal. A més, podreu gaudir d’una àmplia zona verda on jugar a futbol, vòlei, tenis de taula…

COVES DEL SALNITRE DE COLLBATÓ

La Muntanya de Montserrat amaga en el seu interior un món subterrani quasi desconegut. La Cova del Salnitre, plena de passadissos, racons i sorpreses, és un recorregut d’uns 500m ornamentat per estalactites i estalagmites. Un passeig que ens mostra l’hàbitat dels primers pobladors neolítics de Montserrat, tot endinsant-nos en un món de llegendes.

CATALUNYA EN MINIATURA AVENTURA

Coneix el parc temàtic de maquetes en miniatura, un dels més grans del món amb una exposició a l’aire lliure dels monuments i edificis més emblemàtics de Catalunya. També pots descobrir Catalunya en Miniatura AVENTURA, una autèntica activitat d’aventura a l’altura dels arbres, entre tirolines, lianes, passarel·les i moltes altres sorpreses.

ESPAIS NATURALS DEL DELTA DEL LLOBREGAT

Sabies que el Delta del Llobregat conserva una de les zones humides més importants de Catalunya? Viu la natura en un mosaic de paisatges formats per estanys, maresmes, pinedes litorals i platges amb dunes, totes de gran valor ecològic i punt de nidificació i descans d’aus migratòries, i observa les aus -ànecs collverds, martinets blancs, bernats pescaires, flamencs, cames llargues…-. Les visites als diferents itineraris són lliures i gratuïtes.

GAUDÍ I LA COLÒNIA GÜELL

Descobreix el conjunt de la Colònia Güell, un dels llocs més destacats del modernisme català. L’església –cripta-, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO , és arquitectònicament una de les obres més importants d’Antoni Gaudí, ja que aquí va experimentar noves tècniques que, més tard, aplicaria a la Sagrada Família.
A més, visita l’exposició situada al centre d’Interpretació, el complement ideal per entendre la Colònia Güell.

MUSEU DE SANT BOI

Can Barraquer, seu central del museu de Sant Boi, va ser la casa pairal on Rafael Casanova va viure els darrers anys de la seva vida, al bell mig del nucli històric i molt a prop de les Termes Romanes i de Can Torrents. Aquests tres elements configuren un espai motor de la vida cultural de la ciutat, idoni per aprofundir en el coneixement de la història d’una manera atractiva i accessible per a tots els públics.

PARC ARQUEOLÒGIC MINES DE GAVÀ

Com vivien, què feien, com eren els nostres avantpassats de fa 6.000 anys? Viu l’experiència de participar en una innovadora expedició arqueològica i segueix totes les pistes que et dóna aquest jaciment únic a Europa. Un viatge fascinant a la prehistòria que desvetlla els secrets del Parc i et permet entendre el passat i el present. Una aventura inoblidable!

MUSEUS D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Sabies que Esplugues va ser un centre productor de ceràmica modernista d’espais tan singulars com el Parc Güell o la Casa Ametller de Barcelona? Visita els forns que ho varen fer possible i l’exposició sobre la història de la fàbrica. El recorregut comença al Museu Can Tinturé, reflex d’una producció artesanal de la rajola de mostra, i continua al Museu de Ceràmica La Rajoleta, antiga fàbrica Pujol i Bausis, on es mostra l’evolució cap a la producció de ceràmica industrial.

MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES

Vine a visitar un museu contemporani dedicat a l’aigua, ubicat en un complex industrial d’estil modernista perfectament conservat, i viu aquesta experiència vital, d’aprenentatge i lúdica.
Submergeix-te en l’univers de l’aigua des de perspectives diverses: la ciència, la tècnica, el medi ambient, la societat…

ITINERARI JUJOL A SANT JOAN DESPI

Jujol fou una figura clau en el modernisme del Baix Llobregat. A Sant Joan Despí hi podem trobar la seva empremta més marcada. Vine i descobreix les formes sinuoses i els colors jujolians de la Torre de la Creu, Can Negre, la Casa Xerra-Xaus, la Torre Jujol, l’Església Parroquial de Sant Joan Baptista i de la Casa Rovira.

MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

Exposa permanentment la col·lecció ‘Experiències matemàtiques’, constituïda per jocs, construccions i elements diversos agrupats en sales dedicades a la Geometria, els Miralls, Càlcul i estadística, Combinatòria i estratègia, i Cartografia.MÉS INFORMACIÓ

Descomptes al Baix Llobregat

lloc

Activitats familiars al Baix Llobregat