DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

Nous tiquets de descomptes per a les famílies

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou els cupons adreçats a les famílies amb nous descomptes i promocions per a descobrir i visitar el Baix Llobregat en família .

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

Amb els nous cupons, es poden visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials o fins i tot de forma gratuïta.

 

La promoció inclou descomptes per a visitar el Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels – Piratia, un espai museístic inaugurat recentment i que apropa la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes de Castelldefels a través d’una experiència immersiva, molt visual i interactiva. També es pot accedir amb descompte a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, a les Coves de Montserrat de Collbató, a Catalunya en Miniatura, als Espais Naturals del Delta del Llobregat, al Canal Olímpic de Catalunya, a les Termes Romanes de Sant Boi, als Museus d’Esplugues -Can Tinturé i els forns de La Rajoleta-, al Parc Arqueològic Mines de Gavà i al Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA..

Una de les novetats d’aquesta edició de descomptes per a famílies és la incorporació de la visita en realitat virtual augmentada del Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí. Amb aquest nou sistema es pot conèixer l’edifici modernista de la mà de l’arquitecte Josep Maria Jujol i d’Engràcia Balet i Pere Negre, els propietaris que, fa gairebé un segle, li van encarregar la reforma de la masia.

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

Les famílies interessades poden sol·licitar a través del web www.turismebaixllobregat.com/cupons.

El procediment és molt senzill: s’ha d’omplir el formulari i triar una opció per rebre el cupó de descomptes a casa o per descarregar-lo. En aquest últim cas, els cupons s’han d’imprimir o mostrar des del mòbil a cada establiment.

 MÉS INFORMACIÓ

Descomptes al Baix Llobregat

lloc

Activitats familiars al Baix Llobregat