COLÒNIES D’ESTIU PER A NENS I NENES AMB EIX ESTELS

Colònies que treballen els valors de manera lúdica

Eix Estels organitza des de fa 25 anys colònies per a nens i nenes durant els mesos de juliol i agost. S’hi poden trobar activitats de qualitat i molt variades on es treballen, de manera lúdica, competències i valors.

COLÒNIES D'ESTIU PER A NENS I NENES AMB EIX ESTELS

 

Anglès més multiactivitats (Juliol i agost)

Les colònies Anglès + Multiactivitats es realitzen en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès. Les colònies es realitzan en anglès però no es realitzen classes sobre l’idioma.

COLÒNIES D'ESTIU PER A NENS I NENES AMB EIX ESTELS

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

Aprofitant trets diferencials de la cultura anglosaxona, es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. D´aquesta manera lúdica ampliaran vocabulari de forma lúdica i pràctica.

🔎 Més informació colònies Anglès + multiactivitats juliol AQUÍ

🔎 Més informació colònies Anglès + multiactivitats agost AQUÍ
 

Anglès més hípica

Les colònies Anglès + Hípica es realitzen en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès. Les colònies es realitzan en anglès però no es realitzen classes sobre l’idioma.

Inclou un curs intensiu d’equitació en català: 3 hores diàries de classes teòriques i pràctiques amb l’equip d’instructors de l’Hípica Puigsagordi. El curs d’equitació és de 20 hores totals.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Anglès + classes

Colònies en anglès amb un combinat de 3 hores de classes diàries amb múltiples activitats lúdiques. Amb monitors nadius i monitors especialitzats en estades lingüístiques.

🔎 Més informació AQUÍ

Anglès amb activitats aquàtiques

A les colònies anglès + aquàtiques l’aigua és l’ingredient principal, tant amb activitats com esports ben variats que tindràn lloc a la piscina, la protagonista! Es realitzen en anglès, sense classes, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès.

En aquestes colònies també es treballa tant la consciència de la seguretat en aquest medi com la descoberta de es múltiples opcions de diversió i aprenentatge que hi pot trobar.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Colònies aquàtiques

A les colònies aquàtiques l’aigua és l’ingredient principal, tant amb activitats com esports ben variats tindràn la piscina cada dia com a protagonista!

En aquestes colònies també es treballa tant la consciència de la seguretat en aquest medi com la importància de l’aigua en el medi ambient.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Multiactivitats

Les colònies de multiactivitats són la fusió perfecta de diversió i aprenentatge, centrades en el plantejament de reptes lúdics en plena natura per gaudir i aprendre al mateix temps.

En aquestes colònies el teu fill/a viurà una experiència per superar-se i millorarà l’autoestima mitjançant dinàmiques i reptes lúdics. En contacte amb la natura. Activitats d’aventura, natura i lúdiques especialment pensades per ajudar-los a madurar, fer nous amics i explorar els límits d’un mateix.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Tecnonoies amb la UPC i el Supercomputador

Colònies d’inspiració tecnològica on posarem els coneixements i la capacitat tecnològica al servei d’un projecte comú per ajudar en la conservació del nostre planeta i la lluita contra el canvi climàtic. Canvia el món amb Eix Estels i la UPC, una experiència pràctica, divertida i molt original, amb masterclass diàries on tecnòlogues reconegudes ens motivaran a seguir el seu exemple i tallers tecnològics.

Activitats de vocació tecnològica dissenyades i dirigides per l’equip de la Universitat Politècnica de Catalunya, el Barcelona SuperComputing Center i el CIM UPC.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Hip Hop amb Brodas Bros

Colònies d’estiu de Hip-Hop amb els Brodas Bros, companyia de ball i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i que ha triomfat en tot el món amb els seus vibrants i enèrgics espectacles, sent un exemple de professionalitat, compromís i superació.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques de ball de Hip-Hop, unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura urbana i quins són els valors intrínsecs, la seva importància i llegat com a eina de transmissió i expressió de valors com la pau, el respecte, la unitat, l´esperit de superació, la capacitat de crítica social i la igualtat.

🔎 Més informació AQUÍ 

 

Teatre amb Joan Pera

Amb Joan Pera, premi Gaudí d´Honor 2019,  actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine (Yukatán, La fuera del destino, 23F, Vicki Cristina Barcelona), televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre ( “L’avar de Moliere”, “El Fantasma de Canterbille”) El seu primer gran èxit teatral “La extraña pareja” conjuntament amb Paco Morán va marcar un record d’espectadors encara imbatut avui en dia.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques del teatre.  Unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura del teatre i quins són els valors intrínsecs, perseverança, coneixement del nostre cos i les nostres emocions, expressió corporal i capacitat comunicativa, etc.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Màgia amb Mag Ramó

Colònies d’estiu de màgia amb el Mag Ramó, un mag jove però amb una carrera sòlida i consolidada com mag i actor, presentador, malabarista i animador. Col.laborador als espectacles dels mags més famosos i productor i intèrpret dels seus propis espectacles com “llámalo mágia” i “divertimento”. El Mag Ramó va ser el guanyador al 2019 del Concurs Nacional de Màgia en les categories Grans il·lusions i Invenció.

Les colònies de màgia amb el Mag Ramó són molt més que unes colònies de màgia on aprendran els millors trucs de màgia, són l’oportunitat per fer de les colònies el moment idoni per treballar valors com la concentració, superació, disciplina i constància així com tècniques de captació de l’atenció i distracció, capacitats imprescindibles per convertir-se en mag/a.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Surf Camp

Aquest camp té un objectiu molt clar, l’aprenentatge del surf d’una manera lúdica i segura. Existeixen diferents nivells: iniciació, avançat i perfeccionament.

Dirigit a nois i noies esportistes, és un campament exigent en quant a les activitats diàries. Això no vol dir que els alumnes no disposin de moments de descans necessaris. El requisit principal per poder participar a les colònies és que sàpiguen nedar i sàpiguen moure’s dins l’aigua.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Cambridge Express

Un curs intensiu d’anglès de 2 setmanes focalitzat en la preparació i realització pels exàmens oficials Cambridge nivells PET, KET, FIRST.  Amb monitors nadius (teachers) i monitors especialitzats en estades lingüístiques.

Més informació AQUÍ

 

Ireland Summer Camp + Ireland Total Immersions

Els viatges d’idiomes a l’estranger són una experiència d’immersió lingüística total, per descobrir una nova cultura, fer nous amics i viure amb una família especialment escollida per aprendre, gaudir i millorar l’idioma.

Més informació Ireland Summer Camp AQUÍ

Més informació Ireland Total Immersion AQUÍ 

 Totes les colònies d’estiu d’Eix Estels inclouen:

Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l’estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

Sessió de relaxació diària: 15 minuts després d’esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d’emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d’activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

Sessió de gamificació: cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom… Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.

Extres: samarreta esportiva, bossa i polsera de colònies estiu, i entrega de diploma de participació al final de la colònia.

Totes les activitats lúdiques les realitzen monitors d’Eix Estels i amb les temàtiques específiques hi participen professionals reconeguts. Pel que fa a les colònies d’anglès, es realitzen amb monitors natius i especialitzats en estades lingüístiques.

MÉS INFORMACIÓ

Colònies d'estiu per a infants

Lloc

Eix Estels

Més informació