COLÒNIES D’ESTIU PER A NENS I NENES AMB EIX ESTELS

Colònies que treballen els valors de manera lúdica

Eix Estels organitza des de fa 25 anys colònies per a nens i nenes durant els mesos de juliol i agost. S’hi poden trobar activitats de qualitat i molt variades on es treballen, de manera lúdica, competències i valors.

COLÒNIES D'ESTIU PER A NENS I NENES AMB EIX ESTELS

 

Anglès més multiactivitats

Colònies d’estiu multiactivitats que es desenvolupen totalment en anglès.

  • Del 5 de juliol al 4 de setembre de 2020
  • Per a infants entre els 6 i els 17 anys
  • A la Casa de Colònies Mas Banyeres

Les colònies Anglès + Multiactivitats es realitzen en anglès, amb monitors especialitzats en estades lingüístiques per garantir la fluïdesa i seguretat en la comunicació en anglès. Les colònies es realitzan en anglès però no es realitzen classes sobre l’idioma.

COLÒNIES D'ESTIU PER A NENS I NENES AMB EIX ESTELS

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre preparatori d´examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

🔎 Més informació colònies Anglès + multiactivitats AQUÍ
Anglès + classes

  • Del 5 de juliol al 15 d’agost de 2020

Colònies en anglès amb un combinat de 3 hores de classes diàries amb múltiples activitats lúdiques. Amb monitors nadius i monitors especialitzats en estades lingüístiques.

🔎 Més informació AQUÍ

Multiactivitats

  • Del 5 de juliol al 4 de setembre de 2020
  • Per a infants de 6 a 17 anys
Les colònies de multiactivitats són la fusió perfecta de diversió i aprenentatge, centrades en el plantejament de reptes lúdics en plena natura per gaudir i aprendre al mateix temps.

En aquestes colònies el teu fill/a viurà una experiència per superar-se i millorarà l’autoestima mitjançant dinàmiques i reptes lúdics. En contacte amb la natura. Activitats d’aventura, natura i lúdiques especialment pensades per ajudar-los a madurar, fer nous amics i explorar els límits d’un mateix.

Les colònies multiactivitats es realitzen a les cases de Mas Banyeres i Can Vandrell segons les dates seleccionades.

🔎 Més informació AQUÍ

 

Hip Hop amb Brodas Bros

  • Del 19 al 25 de juliol de 2020
  • Per a infants de 10  17 anys
Colònies d’estiu de Hip-Hop amb els Brodas Bros, companyia de ball i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i que ha triomfat en tot el món amb els seus vibrants i enèrgics espectacles, sent un exemple de professionalitat, compromís i superació.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques de ball de Hip-Hop, unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura urbana i quins són els valors intrínsecs, la seva importància i llegat com a eina de transmissió i expressió de valors com la pau, el respecte, la unitat, l´esperit de superació, la capacitat de crítica social i la igualtat.

🔎 Més informació AQUÍ 

 

Teatre amb Joan Pera

  • Del 26 de juliol al 1 d’agost de 2020
  • Per a infants de 10 a 17 anys

Amb Joan Pera, premi Gaudí d´Honor 2019, actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine (Yukatán, La fuera del destino, 23F, Vicki Cristina Barcelona), televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre ( “L’avar de Moliere”, “El Fantasma de Canterbille”) El seu primer gran èxit teatral “La extraña pareja” conjuntament amb Paco Morán va marcar un record d’espectadors encara imbatut avui en dia.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques del teatre.  Unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura del teatre i quins són els valors intrínsecs, perseverança, coneixement del nostre cos i les nostres emocions, expressió corporal i capacitat comunicativa, etc.

En aquestes colònies el teu fill/a millorarà les seves capacitats d’interpretació, els dots per parlar en públic i les tècniques per transmetre emocions i missatges efectivament als altres.

🔎 Més informació AQUÍ

 Totes les colònies d’estiu d’Eix Estels inclouen:

Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l’estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

Sessió de relaxació diària: 15 minuts després d’esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d’emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d’activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

Sessió de gamificació: cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom… Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.

Extres: samarreta esportiva, bossa i polsera de colònies estiu, i entrega de diploma de participació al final de la colònia.

Totes les activitats lúdiques les realitzen monitors d’Eix Estels i amb les temàtiques específiques hi participen professionals reconeguts. Pel que fa a les colònies d’anglès, es realitzen amb monitors natius i especialitzats en estades lingüístiques.

MÉS INFORMACIÓ

Colònies d'estiu per a infants

Lloc

Eix Estels

Més informació

Informació especial COVID-19

La seguretat dels vostres fills/es és encara més important aquest estiu donada la situació sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus. Per això volem compartir amb vosaltres les mesures i protocols que aplicarem durant les colònies d’estiu a les nostres cases de colònies per crear espais segurs durant les seves vivències.➡  Fes clic AQUÍ per veure la informació completa.Eix Estels, les úniques colònies d'estiu a Espanya que tindran certificació Clean Site de Bureau Veritas. Aquesta acredita amb una auditoria els protocols de neteja i desinfecció per minimitzar el risc de contagi i propagació del COVID19. Apunta als teus fills/es a les colònies d'estiu amb la confiança que gaudeixin en un entorn segur davant del COVID19.