CREATIVA BARCELONA, EL SALÓ DE LES MANUALITATS I ARTESANIES

Creativa Kids

Del 9 al 12 de novembre torna Creativa Barcelona, amb Creativa Kids per als nens i nenes!

Creativa Barcelona torna un any més com al saló de les manualitats i artesanies de referència. Amb més de 800 tallers per aprendre, conèixer i compartir una gran passió amb diferents temàtiques; costura, scrapbook, tallers de ceràmica, ganxet, fotografia… I espereu! Perquè hi ha un lloc molt especial per als nens i nenes, el Creativa Kids!

Creativa Kids

 

Creativa Barcelona 2023 torna amb moltes novetats! Enguany, aquesta fira de referència pels amants de les manualitats i l’artesania té com a país convidat Mèxic, i a més a més, compta la Creativa Cake, la Fira de Pastisseria Creativa! Així doncs, els més de 8.500 m2 que ocupa Creativa Barcelona oferirà demostracions en viu, tallers interactius, manualitats, art folklòric, artesania ancestral i, com sempre, una gran varietat de tallers pels amants del “Do It Yourself”.

Creativa Kids

 

Aquest gran saló de referència per als amants de les manualitats i les artesanies no s’oblida dels més petits, ja que hi trobem un espai molt especial per a ells i elles.

El Creativa Kids compta amb 17 tallers especialment pensats per als nens i nenes d’entre 6 a 12 anys. I aquest any, amb una temàtica especial: Mi México Chiquito!

Els vostres fills i filles podran descobrir el món i la cultura mexicans de la mà d’EntreZebras a través de tres grans temàtiques: Dia de Morts, Cultura del Menjar Mexicà i Pobles Ancestrals. S’ho passaran d’allò més bé alhora que descobreixen una cultura impressionant! I fent allò que més els agrada amb les manualitats.

Creativa Kids

 

A Creativa Kids els més petits aprendran a fer paper picat, Flors de la Catrina, màscares de calaveres, titelles d’esquelets, pintar sobre tela, escriure símbols i jeroglífics, llengües i llegendes, però també faran de cuiners i cuineres elaborant truites de blat de moro, guacamole i descobrint nous sabors i textures.

Alguns d’aquests tallers estan especialment adreçats només als nens i nenes i d’altres es poden gaudir en família!

 

Si sou grans amants de les manualitats i les artesanies i busqueu plans on aprendre noves tècniques, descobrir altres cultures i passar-ho d’allò més bé en família, reserveu ja les vostres entrades per a Creativa Barcelona!

Més informació > https://creativabarcelona.com/ca/

 
MÉS INFORMACIÓ

data inici
09-11-2023
data fi
12-11-2023

lloc

La Farga de L'Hospitalet
C/ Barcelona, 2. L’Hospitalet de Llobregat

Comarca:

Barcelonès
Web:
https://creativabarcelona.com/ca/

Horari

De dijous a dissabte de 10.00 h a 19.30 h
Diumenge, de 10.00 h a 15.00 h

Més informació