CUINEM EN FAMÍLIA

cuinem en família

“Cuinem en família”, les receptes dels millors xefs d’Europa, a Nandibú Pagès editors

Cuinem en família és un llibre de cuina amb 20 receptes dels millors xefs d’Europa que aposta per una alimentació saludable. Està pensat perquè els més petits comencin a cuinar i perquè els pares ho puguem compartir amb ells.

Hi trobareu receptes de grans cuiners adaptades als infants. En la descripció de cada recepta trobareu els passos a seguir marcats amb culleres de colors que ens indicaran si els han de dur a terme els adults o els infants; els ingredients que ens calen; una relació d’estris i utensilis necessaris per a elaborar-lo; un comentari sobre el xef i el restaurant que presenta el plat; una ressenya sobre el plat i informació sobre alguns dels productes que utilitzarem.

cuinem-en-familia
El llibre, aposta per la cuina de mercat amb productes frescos i saludables, rebutjant salses massa denses i aproximant la gastronomia regional al lector. Tot plegat suposa una resposta fàcil i propera a la nostra preocupació creixent sobre l’alimentació, en especial la dels més petits.

A Cuinem en família hi trobareu els secrets dels plats estrella de: Mauro Colagreco, Heston Blumenthal, Andoni Luis i Haritz Adúriz, Carles Gaig, Peppe Guida, Frank Giovanni, Rocco Iannone, Joan Roca, Paquita i Lolita Rexach, Bart de Pooter, Carme Ruscalleda, Mathias Dahlagren, Pedro Subijana, Georges Blanc, Juan Mari i Elena Arzak, Hans Haas, Benoït Violier, Jean André Charial, Martín Berasategui, i Javier de las Muelas.

Els autors

Josep Vilella, escriptor

Anna Clariana,  il·lustradora

ISBN: 978-84-9975-844-2
96 pàgines
Tapa dura
250 x 250 mm
Col·lecció: Nandibú
Data de publicació: Febrer 2017MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.