PARC OLÍMPIC DEL SEGRE

Aventura i emoció per a grans i petits

El Parc Olímpic del Segre ofereix la possibilitat de fer:

Ràfting. Descens col.lectiu guiat en bot neumàtic pel canal olímpic d’aigües braves. Per a nens i nenes a partir dels 9 anys.

Piragüisme. Navegació amb kayak (1 plaça) o canoa canadiense (2-3 places) pel canal d’aigües tranquil.les de 800 m. Per a totes les edats.

Open-kayak. Descens guiat en una canoa neumàtica individual o doble pel Canal Olímpic d’Aigües Braves. Per a majors de 18 anys.

Hidrotrineu. Descens guiat en trineu d’aigua. Per a majors de 18 anys.

Barca ecològica. passejada tranquil·la ideal pels més petits. Es fa amb una embarcació ecològica de motor elèctric. Durada 15 minuts.

Petita zona de jocs infantils.

El Parc es troba a 200 metres del nucli històric i és un espai lúdic on grans i petits ho poden passar molt bé. Aventura i emcoció en un entorn natural molt bonic, entre canals que serpentegen entre el jardí.


PUBLICITATAl Parc lúdic s’hi pot practicar esport d’aventura amb molta seguretat. Darrera de totes les activitats hi ha un equip de monitors especialitzats.

Del Parc surten diferents circuits de BTT adaptats a tots els nivells.

I també, a banda de passejar pels camins, podem trobar zones de jocs infantils pels petits de la casa.

MÉS INFORMACIÓ

Parc Olímpic del Segre

Parc Olímpic del SegreCrta. Circumval.lació, s/n25700 La Seu d'Urgell

Comarca:

Alt Urgell
Latitud i Longitud:
42.3553250, 1.462683
Telèfon:
97336 00 92
Web:
http://www.parcolimpic.cat/?#

Més informació

Es pot accedir a la Seu d'Urgell desde: - Barcelona: NII fins a Cervera. Direcció Guissona-Ponts i a Ponts i enllaçar amb la C-1313. O bé, arribar a Tàrrega i anar en direcció Agramunt i enllaçar amb la C-1313 a Artesa de Segre. També es pot arribar per la C-1411 pel túnel del Cadí. Una vegada a la N-260 (Eix Pirenaic) agafeu direcció La Seu d'Urgell. - Lleida: C-1313 direcció Andorra - La Seu d'Urgell. - França: Arribar a Andorra, tavessar-la i agafar la N-145.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.