ONZE DAMES ATREVIDES

ONZE DAMES ATREVIDES

Onze dames atrevides

Per a infants a partir de 4 anys

Aquestes dames atrevides faran un recorregut per tot el món i, en cada aventura, desapareixerà una… Onze dames atrevides aprofita l’estructura de les rimes populars que existeixen a tots els pobles per crear un conte que actualitza i apropa als primers lectors a una vella rima tradicional, mitjançant el recurs d’un viatge imaginari mitjançant diferents espais geogràfics i realitats culturals.

Els lectors tenen la possibilitat de participar del conte gràcies a la repetició d’aquest esquema narratiu i descobrir al mateix temps certes fites culturals, arquitectònicas o paisatgísticas de les terres per les quals realitzen aquest viatge.

ONZE DAMES ATREVIDES
Estem davant d’una actualització dels temes de sempre, realitzada amb un cert to humorístic i desenfadat, tant pel que fa al text com pel que fa a les il·lustracions. Precisament, la proposta estètica convida a un viatge pels colors i les atmosferes, que fa de la seva observació un joc que se satisfà amb els continus descobriments de la riquesa de detalls que caracteritza el treball de Helle Thomassen.

  • Oli (adaptació)
  • Helle Thomassen (il·lustració)
  • Miguel Barrios (traducció)
  • 32 Pàgines
  • ISBN: 978-84-816804-45-0
  • Editorial: KALANDRAKA
MÉS INFORMACIÓ

Llibres per a nens a partir de 4 anys

ONZE DAMES ATREVIDES

Més informació

Cómpra'l AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.