LLIBRES INFANTILS QUE ENS PARLEN DE CRIES D’ANIMALS

Coneix les diferents cries d’animals i les seves famílies!

La nova col·lecció Cries d’animals, és una proposta de coneixement per als més petits.

A cada llibre coneixerem 7 animals característics de cada continent a través de les cries. Aquestes ens presenten les seves famílies, els seus costums i alguns secrets.

 

Qui sóc?
Cries d’animals – Austràlia

Per a infants a partir de 3 anys

Coala, cangur, ornitorrinc… un llibre perquè els més petits coneguin la fauna del territori australià presentada per les mateixes cries de les principals espècies. Unes belles il·lustracions realistes formulen una senzilla endevinalla que es resol amb informació sobre aquestes cries i les seves famílies.

➡️ Compra el llibre de “Cries d’animals – Austràlia” AQUÍ

 

Qui sóc?
Cries d’animals – Terres Polars

Per a infants a partir de 3 anys

El pingüí, la foca l’ós polar… les cries d’aquesta sèrie es presenten i ens donen pistes perquè endevinem a quina espècie pertanyen. Les il·lustracions, realistes i de gran detallisme i expressivitat, acompanyen aquest joc per acostar-nos a la fauna salvatge dels territoris polars.

➡️ Compra el llibre de “Cries d’animals – Terres Polars” AQUÍ

 

Qui sóc?
Cries d’animals – Àsia

Per a infants a partir de 3 anys

El tigre, l’ós panda, l’orangutan… un llibre per conèixer la fauna del continent asiàtic presentada per les mateixes cries de les principals espècies. Unes belles il·lustracions realistes formulen una senzilla endevinalla que es resol amb informació sobre aquestes cries i les seves famílies.

➡️ Compra el llibre de “Cries d’animals – Àsia” AQUÍ

 

Qui sóc?
Cries d’animals – Amèrica

Per a infants a partir de 3 anys

Os rentador, jaguar, armadillo… les cries d’aquesta sèrie es presenten i ens donen pistes perquè endevidem a quina espècie pertanyen. Les il·lustracions, realistes i de gran detallisme i expressivitat, acompanyen aquest joc per acostar els infants a la fauna salvatge del continent americà.

➡️ Compra el llibre de “Cries d’animals – Amèrica” AQUÍ

 

Qui sóc?
Cries d’animals – Àfrica

Per a infants a partir de 3 anys

cries d'animals

Un elefant, una zebra, un lleó… un llibre perquè els més petits coneguin la fauna del continent africà presentada per les mateixes cries de les principals espècies. Unes belles il·lustracions realistes presenten una senzilla endevinalla que es resol amb informació assequible.

➡️ Compra el llibre de “Cries d’animals – Àfrica” AQUÍ 

Qui sóc?
Cries d’animals – Europa

Per a infants a partir de 3 anys

Un cadell d’os, un llobató, un cigne… els petits d’aquesta sèrie es presenten i ens donen pistes perquè endevinem a quina espècie pertanyen. Les il·lustracions, realistes i de gran detallisme i expressivitat, acompanyen aquest joc per acostar als infants la fauna salvatge del territori continental.

cries d'animals

➡️ Compra el llibre de “Cries d’animals – Europa” AQUÍ

 

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.