LLIBRES PEL DIA DEL PARE

llibres-pel-dia-del-pare

Et recomanem els millors llibres pel dia del pare

El dia del pare és una data molt bonica per a fer plans i regals especials per als pares, però per què? Doncs això ho podem explicar amb llibres! Des de Sortir amb nens us recomanem un llistat amb els millors llibres pel dia del pare perquè els nens coneguin aquesta festivitat i per què és tan especial.

 

llibres-pel-dia-del-pare

Un papa a mida

Amb aquest llibre s’explica la vida d’aquells nens que no tenen pare o bé no el valoren prou. Una història per conèixer què en pensen els més petits dels pares i sobretot què coses valoren més. Un llibre per a fer preguntes i parlar.

llibres pel dia del pare

➡  Mira més sobre aquest llibre AQUÍ
El meu pare abans era genial

Què passa si un pare genial ara està massa ocupat pels nens? Com ho viuen ells? Què necessiten els fills dels seus pares? Aquest llibre resol aquestes preguntes d’una manera divertida i entenedora, tant pels nens com per als pares.

 

Quaderns personalitzats sobre els pares

Así es papá‘, un quadern d’allò més original per a que els nens puguin completar les seves pàgines amb les vivències i la vida amb els seus pares. Una manera molt bonica de fer un àlbum de records personalitzats.

llibres-pel-dia-del-pare

 

Papá, te quiero hasta el infinito y más allá‘ és un altre álbum per convertir el dia a dia en bonics records amb el pare. Por convertir-se en un original regal pel dia del pare, 120 pàgines per dir-li quant li estimes!

llibres-pel-dia-del-pare

 

Amb aquest llibre pintem, retallem, enganxem, escrivim i diem tot el que sentim pel pare. Un altre quadern on guardar els millors records amb ell per regalar-li en un dia especial com el dia del pare.

llibres-pel-dia-del-pare

 

Llibres sobre els pares

Amb ‘El meu pare‘ acompanyem al Joan i vivim amb ell el dia a dia amb el seu pare. És una manera d’ensenyar la vida que ens donen els pares i totes les coses divertides que podem fer amb ells.

 

La Peppa Pig també té un gran pare! S’assemblarà al nostre? ‘Mi papá‘ parla del pare de la Peppa Pig i de tots aquells pares que gaudeixen de la vida amb els seus fills.

llibres-pel-dia-del-pare

 

Pares amb superpoders

Pequeños grandes superpoderes de papá’ pot ser un regal perfecte per a aquest dia, un regal per al pare i per a que els nens n’aprenguin amb ell. Aquest llibre parla de com els pares ajuden als fills i com es tornen superherois a ulls dels més petits.

 

Pels millors pares

Eres el mejor papá‘ és un llibre que fàcilment es transforma en una declaració d’amor als pares que sempre estan cuidant i estimant als seus fills. Un trofeu per al millor pare del món!

llibres-pel-dia-del-pare

 

I un altre trofeu per als pares és ‘Mi papá es el mejor padre del mundo‘. Pensat per aquells pares que estimen tant als seus fills que fins i tot quan arriben cansats del treball ho donen tot per ells.

llibres-pel-dia-del-pare

 

El meu papa és el millor‘, un relat il·lustrat que explica el dia a dia de tots aquells pares que estimen i tenen cura dels seus fills des de que s’aixequen al matí fins que se’n van a dormir a la nit.
➡  Consulta tot el que es pot fer pel dia del pare AQUÍ