JOCS DE PUZLES PER FER AMB NENS I NENES

Tots els jocs de puzles per fer amb nens i nenes a casa!

Quina millor manera de passar llargues estones a casa que jugant en família? N’hi ha milers de jocs de taula per gaudir i divertir-nos, i un d’ells són els puzles. Amb ells els nens són més creatius i desenvolupen millor la concentració i l’anàlisi. Per això, des de Sortir amb nens us donem un llistat dels jocs de puzles per fer amb nens i nenes.

jocs de puzles per fer amb nens i nenes

 

Puzles de peces

 

Puzle de Frozen

Per tots els nens i nenes, fans de les pel·lícules de Frozen, també tenen quatre puzles diferents per passar-ho bé amb els personatges preferits de la història. Ideal per a nens petits de 3 a 5 anys, amb un munt de colors i diversió. 

Puzle de la Patrulla Canina

I també hi ha puzles especials per als nens i nenes a qui els agradi la Patrulla Canina! Amb quatre puzles diferents per muntar i fer aparèixer els personatges principals de la sèrie de dibuixos.

 

Puzle de la Peppa Pig

No ens oblidem de la porqueta més famosa de tota la televisió, perquè també hi ha puzles especials de la Peppa Pig. Quatre puzles diferents que són progressius per a millorar la tècnica i el muntatge d’aquests en els nens i nenes més petits.

 

Puzles de fusta per a nadons

 

Puzle de fusta dels números

Els puzles també són perfectes per als nadons, això sí, han de ser especials, i van molt bé els de fusta amb tiradors. Mireu aquest de números! Podem jugar a mil jocs per ensenyar-li alhora que fem el puzle.

 

Puzle de fusta per aprendre els animals

I què me’n dieu dels animals? Aprendre’ls també és molt important pels nadons. Per això, també hi ha puzles especials de fusta amb tots els animals que poden viure a una granja.

 

Puzle de fusta de les lletres

Les lletres també, és clar! Aquest puzle és una bona forma de començar a introduir als més petits en el món de les lletres, formar petites paraules o sons que puguin llegir, o deixar que siguin ells mateixos qui formin paraules.

 

Puzles en 3D

 

Puzle en 3D de Harry Potter

Sou fans de Harry Potter? I els vostres fills? Doncs mireu quina manera de passar l’estona amb aquest puzle en 3D de Harry Potter! Perquè a més de gaudir muntant-lo, també el podem fer servir com a objecte decoratiu.

 

Puzle en 3D de Disney

Que bonic! Podem tenir el mateix castell de Disney sense sortir de la nostra habitació. Un puzle que requereix gran concentració i que a vegades també s’ha de fer amb adults, però paga la pena per tenir-lo a casa.

 

Puzle de cub

Sí! El cub de tota la vida, aquell pel qual perdíem el cervell intentant muntar-lo, és també un bonic puzle en 3D que podem fer i desfer tants cops com vulguem. Estimula la intel·ligència i afavoreix la concentració.

 

Puzles per a fer catifes

 

Puzle catifa dels números

Altres puzles també serveixen per muntar i aconseguir objectes bonics de decoració, com els puzles que fan de catifa! Ideals per als més petits, sobretot perquè aprenguin coses com els números i, a més a més, tinguin un bonic joc per a jugar.

 

Puzle catifa de les lletres

També hi ha per les lletres! Que a més a més podem muntar i desmuntar per a tenir un puzle gegant al terra de l’habitació, i amb moltíssims colors.

 

Puzle catifa d’animals

També hi ha animals, és clar! Cocodrils, elefants, dofins, gossos, gats, ocellets… Quin us agrada més? Els podeu muntar i desmuntar! I les figures dels animalons són gegants per veure’ls millor.
➡ Troba tots els jocs de cartes per a nens i nenes AQUÍ

juegos de cartas para niños y niñas